Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не, тој сакаше да каже дека Реал е далеку појак од Малага, па кога тој изгубил од Дортмунд каде и е крајот на Малага, а ти што неможеш да сфатиш тоа е твој проблем...
Грешка во чекори, не се нервирај одма, он кажа дека Дортмунд беше подобар.

Ова со местењево муабетов не ми е дека некоја екипа мести туку дека УЕФА ги потпомага екипите што и носат профит. Не дека Барса или Реал местеле.

И лани Челзи остана како единствен англиски претставник, а сите знаеме дека Англичаните се изгорени по фудбал.

Челзи за малце ќе отпаднеше од Наполи ама некако се извлекоа. И сега од можни противници како Милан,Барса,Реал,Баерн на нив им се паѓа Бенфика.

И сега Барса и Реал ќе отпаднеа и од противници како Баерн,Јуве,Дортмунд им се паднаа Галата и ПСЖ. Зошто? Затоа што ако отпаднат јаките екипи порано УЕФА не би имала профит пошто ретко кој сака да гледа финале Галата-Малага.

Незнам дали местат али се паднале ли некад тимови од иста земја во 1/4 финале. Сеа имаше три шпански и две германски и три англиски во ЛЕ и ниеден дуел не искочи од иста земја. Коа имаше италија три претставника во 1/2 ниеден не се падна меѓу себе во 1/4 финале. Не им одгвора да играат пример Баерн-Дортмунд тоа ќе биде еден тв термин само и помалце пари друго е вака коа у два дена ќе игра германски тим
Арсенал - Јунајтед играа четврт-финале 2008-ма. Тоа ми текнува само моментално, мислам и Челзи - Ливерпул играле четврт, ама не сум сигурен

Арсенал - Јунајтед играа четврт-финале 2008-ма. Тоа ми текнува само моментално, мислам и Челзи - Ливерпул играле четврт, ама не сум сигурен
И Челзи-Манчестер, Баерн-Кајзерслаутерн, Милан-Интер, Лион-Бордо...

Де бе,одма почнавте со местење.
А изгуби некој фаворит од аутсајдер одма теориите на заговор дека била наместена.Немало да биде интересно фаворитите нон стоп да победуваат.:tapp:
Или пак сега,не се паднале екипи од иста држава.Сумљиво у пм,кај оди светов сите ќе постанете како David Icke.:eek:

Глеам Арсенал-Ливерпул играле 1/4 финале таа година али имаше дури 4 англиски екипи глеам друг дуел бил Шалке-Барса така да полуфинале 3 англиски и Барса топ за уефа

Арсенал-Челзи и претходно играа во елиминациона фаза, 2003/2004, Хаселбенк :D

da ne ostanam pokuso..
barca - psg real - galatasaray bayern-juve malaga-dortmund

dali sum normalen????????
Помеѓу двеве мислења разликата е 3 минути. 11:13 и 11:16.
Во 11:14 некој член имаше напишано парови кој што беа веќе извлечени.
Тоа значи дека не си ни малку веродостоен и лајкчињата на вториот пост не те направија најпопуларен на форумот. Добро скроено во секој случај, само ете некоја будала и за ситни деталчиња ќе се фати.

734197_551897204842158_1967919589_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom