Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кажи ми еден кој рекол дека секој судија давал црвен за таков старт. Тагни го, немора мислења да бараш.

Потегот на Нани бил опасна игра, така коментираа експертите на Скај Спортс вчера, така да за таков старт на судиите во ЛШ им било наложено црвен картон да даваат. И дајте доста со тоа еее црвен картон црвен картон, и Челзи лани попи црвен картон па никому ништо, се случуваат такви работа, не се одбранија и си испаднаа.

;)

Океј бе црвен беше.

И Волкот не беше у офсајд, и Клосе со Фиорентина даде гол 4 метри у офсајд.:icon_lol:

Се се дешава фудбал е, како и да е не заслужуваат Баерн фалење веќе, сега едно убаво спуштање на земја и идеме даље.

Титула у Германија.
1/2 у купот.
1/4 у ЛШ.

Сонот за treble уште живее.

Uber alles. :icon_lol:

Кај се сега муабетите на фановите на ПЛ за тоа која лига е најјака?

Би сакал пациентиве Реал да ни се паднат... ама ќе го наместат со Галатасарај или Малага.

Еве мои предвидувања:
Јувентус - Дортмунд
Барселона - Баерн
Реал - Галатасарај
Малага - ПСЖ

Оваа сезона ЛШ е премногу балансиран и ако сум за нешто сигурен тоа е дека Барса нема да го освои ЛШ можда се лажам ќе видиме. Ждрепката мислам дека ќе испадни вака

Барселона - Реал Мадрд
ПСЖ - Баерн М.
Малага - Галата.
Јувентус - Дортмунд

и за крај

"Offense wins games, defense wins championships"

Честитки и за Баварците, нека се паднат со Реал уште сега и нека се колат. Ај да се пробам:

Bayern - Real M
Juventus - Dortmund
Barcelona - PSG
Malaga - Galatasaray

ПСЖ-Галатасарај
Реал-Јувентус
Барселона-Дортмунд
Малага-Баерн

А да прашам што толку ние како македонци се замараме која лига е подобра или која лига колку претставници има. Јас навивам за Арсенал и баш ме заболи дали од Англија ќе се 0 во 1/4 или 4 доколку Арсенал не е тамо.

Ко ние да живиме во тие земји....

Парижаните се без Ибрахимович. A и да имаат тешкотии Реал, тука е Чакир да отсвири нешто. :D

И зошто не ми стигнало известување дека сум цитиран?
А бе муабетот е што си пишал Пари Сен-Жермен. Ваљда ја гледаш грешката, освен ако не е некоја заебанција. Ама истото го прочитав и на еден српски поратал, така да не ми се верува.

Не ти стигна, затоа што прво не беше цитиран, после го едитирав мислењето :)

Мислам дека ќе има едно дерби само колку за медиумско внимание а тоа ќе биде Реал со Јувентус. Мислам дека другите ќе ги наредат со послаби тимови за потоа во полуфиналињата да има колење :D

the awkward moment when навивачите на Баерн се жалат дека не им играл најдобриот играч, а во исто време го имаат отупено дека Реал е one man team за разлика од Баерн кој и со младинците можел сите да ги победи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom