- Член од
- 20 јуни 2009
- Мислења
- 75
- Поени од реакции
- 13
тешки комплекси имаш од барса изгледа?Сега Уефа ќе им дадат поклонче(Галата) на Барса оти немаа можност со судиите да им помогнат![]()
позз го бакља
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тешки комплекси имаш од барса изгледа?Сега Уефа ќе им дадат поклонче(Галата) на Барса оти немаа можност со судиите да им помогнат![]()
еден е големиот роналдињо, не сум бил симпатизер на ниеден европски клуб у кој што играл, ама најјак е нек си ибе мајкатаХејтајте го црнецов, како смее вака да прави?
![]()
тешки комплекси имаш од барса изгледа?
позз го бакља
Oк , оди сега дркај на Роналдо и неговите стомачни и батаци .Уствари.. Мислам дека ја најдов причината поради која Меси го одби Шарави. (или му кажа дека ќе му го даде ама во соблекувална) Срам му е да се соблече гол, оти нема стомачни како Роналдо.![]()
Гледано од неутрална страна, претпоставувам дека е така. Гледано од страна на навивач на Арсенал, и Тотнем како најголем Арсеналов ривал, не им посакувам да се пласираат на наша сметка. На Челзи може.Ред е на Тотенхем веќе, кога лани не успеавме да им помогнеме да играат во ЛШ
![]()
Ред е на Тотенхем веќе, кога лани не успеавме да им помогнеме да играат во ЛШ
![]()
Наредната бе.
И мене ми се смачи ова.![]()
А ние бе пее*4е?![]()
ХАхахахаха
Дечкото вика наредна Тотнем требале да идат.
Наредната е наша, секогаш наредната е наша.
Ова не е фер, мислам, безврска, сТрамота, сТрамотилаци.
Си играте со срцето и душата на Скаузерите на форумов.
Ма ајде.
Ех колку сакам и вас да ве има во ЛШ, стискам палци за вас ама искрено тешко, сепак се подобри станувате и со добри трансфери летото во следната сезона и за титула ќе се борите во ПЛ. Нормално и Суарез да успеете да го задржите, ако не му текне на Пеп да го доведе во Баерн.
Болдот, тоа е зборот што се бара
Имам еден другар што е хардкор навивач на Берн, повеќе од 15-16 кодини.
Се нервира цело време кога ќе прочита шпекулација (за сега) од типот на тоа дека играчи како Суарез, Педро, Бускетс и слични на ним би можеле да играат во Баерн.
Задржување на Суарез и Агер ќе биде многу тешко.
Мора да се навикнеме на тоа, со сите играчи не поврзуваат, и не треба на сите шпекулации внимание да обрнуваме, ама за Суарез ми одговара, типот го поштувам и стварно сакам да го видам во Баерн.
Да да, баш мора да се навикнете.
Зборам со него и таков, зачуден е кога ќе прочита на некоја страна вест во која се поврзува некој играч со Баерн Минхен. Реакцијата му е налик на ова: „Абе, порано 2-3 пати месечно го пишуваше БМ во весник и тоа за освојување трофеј, направан трансфер, победа против ривал во првенство или ЛШ а не сега гледам, уште во Фебруари не поврзуваат со играчи, можно трансфер цели, шпекулации“.
Сигурно и ти имаш приметено и останатите Баварци, се разбира![]()