Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ми е сеедно кој ќе одеше понатаму , милан ги сакам во италија , барса ги мразам , ама пак сакав барса да оди понатаму прво дека се шпанска екипа покрај реал ете втор претставник во 1/4 финале плус вечер малага ако се пласира тоа ќе биде супер да видат која лига колку вреди :P , второ дека милан не изигра ништо ама буквално ништо вчера , мислам дека згреши Алегри најмногу со оставањето на Робињо а го пушти Нианг без никакво искуство да игра на најважниот меч за нив оваа сезона на онаква утакмициа му треба искуство а тоа се виде во последните моменти од натпреварот .

March 12

FT Barcelona 4 - 0 AC Milan

FT Schalke 2 - 3 Galatasaray

13:23 March 13

20:45 Bayern Munich ? - ? Arsenal

20:45 Malaga ? - ? FC Porto

European Cups - Europa League
March 14

18:00 Rubin Kazan ? - ? Levante

18:00 Zenit St. Petersburg ? - ? Basel

19:00 Inter Milan ? - ? Tottenham H.

21:05 Bordeaux ? - ? Benfica

21:05 Chelsea ? - ? Steaua Bucuresti

21:05 Fenerbahce ? - ? Viktoria Plzen

21:05 Lazio ? - ? Stuttgart

21:05 Newcastle U. ? - ? Anji Makhachkala

European Cups - Super Cup
August 31

FT

http://www.livescore.com/soccer/eurocups/ ovaa stranica vi gi kazuva site natprevari od 20/13 ili 20/12 gidina uzivajte:)
--- надополнето: 13 март 2013 во 13:25 ---
http://www.livescore.com/soccer/eurocups/ ovaa stranica vi gi kazuva site natprevari od 20/13 ili 20/12 gidina uzivajte:)
--- надополнето: 13 март 2013 во 13:27 ---
http://www.livescore.com/ gledajte gi site utakmici kolku zavrsilo a moze da se gleda video ce vidite bet 365 i site natprevari kosarka furball tenis i drugo uzivajte mnogu:):D

Овој е најверојатно extreme1 само што зел погрешни апчиња па од реал се префрлил на барса :D

Дајте бе банирајте ги овие двајцава до вечер, ќе се губи прегледноста на темава вечер после утакмица коа ќе се пуштаме клизачи на арсенал навивачите.:icon_lol:

Дајте бе банирајте ги овие двајцава до вечер, ќе се губи прегледноста на темава вечер после утакмица коа ќе се пуштаме клизачи на арсенал навивачите.:icon_lol:

Ne vikaj dvapati, Arsenal protiv jaki ekipi igraat dobro. :icon_lol:

Можеби се договориле за после, во тунел да се разменат.

Не треба да се носат одма заклучоци.
Не бе, јас се договорив со него да ми го пушти по пошта одма после утакмицата, таков неисперен да уживам малце во неговата пот. :icon_mrgr:

Најверојатно го има ветено дресот на некој, затоа го одби. Ама како и да е, жал ми падна малце за Шарави. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Можеби се договориле за после, во тунел да се разменат.

Не треба да се носат одма заклучоци.

Меси со секого вака постапува после мечот и често пати во тунелот ги разменуваат дресовите.
На пример:

Инаку , како што гледам од реакцијата на Меси не го одбива(туку клима со главата,нешто во стил на “договорено“).Така да верјатно си имаат разменето дресчињата во тунелот.

Мене ми е сеедно кој ќе одеше понатаму , милан ги сакам во италија , барса ги мразам , ама пак сакав барса да оди понатаму.
diagnostic-house-meme-generator-i-am-detecting-large-amounts-of-bullshit-46f131.jpg

Во врска со реметејнето: Ако не сакате после пораз да ве дупат (народно кажано) ќе си давате поумерени мислејна пред утакмица. Пошто фудбалот е брза работа и за кратко време се менуваат многу работи па убо рече еден член, денес сте на една утре на другата страна. И секако пред се, спортски фер плеј, да се признае ко ќе е противникот подобар. Нема тука ништо лошо.

Потегот после утакмицата на најдобриот играч на светот!
Најдобар играч на светот не се гледа само по головите, се гледа и по односот за време и после утакмицата.. Лео Меси/Гдеси/Леси (како сакате) одби да го промени дресот со Ел Шарави.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom