Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Миланезите со цел памет си мислеа дека ќе поминат :D
Знаеш што? Ако мислиш дека тимот кој го сакаш нема никакви шанси да победи, тогаш ич не го гледај. Ни фудбал не гледај. Барем тоа е мојата логика. Мојата љубов кој Милан не дозволува да ги отпишам моите, без разлика дали играле против Барселона или против ФК Песочани.

Или шо би рекле фановите на бундеслигата - WE BELIEVE! :D

Знаеш што? Ако мислиш дека тимот кој го сакаш нема никакви шанси да победи, тогаш ич не го гледај. Ни фудбал не гледај. Барем тоа е мојата логика. Мојата љубов кој Милан не дозволува да ги отпишам моите, без разлика дали играле против Барселона или против ФК Песочани.

Или шо би рекле фановите на бундеслигата - WE BELIEVE! :D
Ито до 90-та минута. Наместо голот за 4-0, замисли да беше гол за 3-1... ќе излезев надвор да викам :)

Балотели два пута у една сезона испадна од лш,и уште има лице да го прозива меси:D.

Toлкаво смајли има на крајот на постот на Пеце...

Иначе, мајсторија која ретко се гледа... Ова е одлика на големи мајстори, кога е најпотребно да го кренат тимот со индивидуален потег... Ме потсети на голот на Роналдињо против Челси... Вториот на Меси, ист како што ни даде нам во финалето... и тогаш мислам дека беше пас од Иниеста...

8a6d423489504b2b9e3a7ef3d315c166_large

Реално,малку е и ова со оглед што Милан ги има Запата,Мексес,Констант и Абате во одбрана,па на сето ова стај го и Алегри,врховниот командант :P На Капм Ноу со овие играчи тешко.
Им реков на другари дека ќе има петарда од страна на Барса,но сум згрешил.1 помалку требало да кажам.
Фановите на Милан не треба да се разочарани,сепак играа против Барса,а со таков состав каков отпор пружеа(во двете утакмици) :cuc:.
За фановите на Барса едноставно честитки,шта речи друго :) Меси :cuc:

За четврт-финале сакам да гледам дуел меѓу Јувентус и Барса и Реал- Арсенал :icon_lol:

2 лоши утакмици и Меси где си , играл ли Меси итн итн...

Кажете ми друг играч што постојано го чуваат од 3 или повеќе играчи ?

Факт е дека е најдобриот фудбалер за последниве 4-5 години а најверојатно и во историјата на фудбалот (времето ќе покаже)

Постигнувањето на првиот гол

74418_504217122957482_231213961_n.jpg

The draws for the semi-finals of the UEFA Champions league and UEFA Europa League will take place on Friday 12 April at UEFA’s headquarters in Nyon.

Го виде некој ова ? Ждреб ќе има и за полуфинале , премиерно од оваа сезона .
http://www.uefa.com/uefa/mediaservices/mediareleases/newsid=1925603.html

По ова што се случи денеска со Барса. Cтрав ме фаќа за Арсенал :D
Не дека се силам оти сум за Баерн, не дека не е можно Арсенал да направи циркузи, изненадувањата се можни а тоа го докажа Милан со победата во првиот натпревар. Сепак мислам дека Баерн оваа сезона доста сериозно ја има сфатено, па не верувам дека би дозволил некое изненадување. Но, пак ќе речам, фудбал е и се е можно.

Секоја чест уште еднаш за кореографијата... Штета што ги има овие од сопкаст зарзаватите...

70340971.jpg

Да ги немаше тие зарзеватите,ќе ја стаеше на декстоп? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom