Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фанови на Реал,Челзи и Интер..... пред 3 недели ќутевте ко пичкици. Ништо не ви рековме...слаб ремет ви ударивме. За другиве фанови не си ми јасен зошто би се радувале... ве истресоа ко циганче мрсолче на бетон во полуфиналиња што ги игравте.

Не ни ги дадовте на нас па да не болат. Исто ни се фаќа тоа што поминавте не верувам дека ќе имате шанси против некој појак тим ко Баерн и Реал.

А зошто се јави ти, освен тоа мртов сериозен.
Кажав јас одредени фанови, не реков сите...а ако ја имаш мувата под капа тогаш ок :ROFLMAO:

Хах сега ми збориш за пред 3 недели аман бе...:pos:

ПС: Не заборавај дека во полуфиналето во ЛШ го примивте со се јајца од нас (y)

Не требаше ова да го постираш! Едвај најдоа кај да се фатат хејтерите за да кажат нешто а вака им се расипа филмот.
Овие 4 гола повеќе ги болат одредени фанови на Реал, Челзи, Интер итн отколку вистинските фанови на Милан!

Ко што ве болеше Вас црвениот картон на Нани? :icon_lol:

Вива Малага вечер, па да им се паднат на Баерн у четвртфинале и Демикелис да им го учука. :icon_lol:

Не требаше ова да го постираш! Едвај најдоа кај да се фатат хејтерите за да кажат нешто а вака им се расипа филмот.
Овие 4 гола повеќе ги болат одредени фанови на Реал, Челзи, Интер итн отколку вистинските фанови на Милан!

Дај бе престанете со вакви глупости! Да многу ме боли мене како фан на Реал што сте тепале вчера 4-0, а ние двапати во рок од 4 дена ве треснавме од земја и со прв и со комбиниран состав. Многу ме боли!

има уште една екипа што ми е фаворит втор после Јунајтед, ама од навивачки причини не ја кажувам, оти имаме последно лошо искуство и пола фанклуб ќе ме хејта после :)
:love: фала за поддршката :)

има уште една екипа што ми е фаворит втор после Јунајтед, ама од навивачки причини не ја кажувам, оти имаме последно лошо искуство и пола фанклуб ќе ме хејта после :)
Веќе се издаде, уаа глорихантер ууу :LOL:
Да погодам, Дортмунд? :sneaky:

Arsenal will end up like Oscar Pistorius. Both legs lost and only a few shots on target :pos:

Вива Малага вечер, па да им се паднат на Баерн у четвртфинале и Демикелис да им го учука. :icon_lol:

Или Санта Круз :icon_lol:

Баш ќе ми биде мило да се сретнат, ама мислам дека Порто поминува понатаму.

Битно е, за Дортмунд сите навиваат.

И вчера гледам фудбал со еден навијач на Манчестер, реален навивач, и таман да го пофалев дека го разбира фудбалот го кажа магичниот збор, ејј брат според мене Дортмунд се најјака екипа, мислам дека ќе освојат.

American-Psycho-006.jpg

Не ги сакам Дортмунд, said no Manure fan ever!

Има уште поќе да го не сакаш, зависит од ждрепката :icon_mrgr:;)

Во темата тип на денот има подобра дискусија за вечерашните натпревари за разлика од тука :pos: , одам таму, чууус :icon_lol:

Во темата тип на денот има подобра дискусија за вечерашните натпревари за разлика од тука :pos: , одам таму, чууус :icon_lol:
Good one. (y) :pos:

А Боби нека не им љубомори на Дортмунд. Знам оти они не немат частено титула како вас, ама јебига посимпатични ни се. :D
--- надополнето: 13 март 2013 во 19:08 ---
Веќе се издаде, уаа глорихантер ууу :LOL:
Да погодам, Дортмунд? :sneaky:
Оти бре лошо искуство со Дортмунд и да го хејтаме ради тоа? :D Мене накај Барса ме влече. Тоа не е лошо, тоа е гадно искуство. :)

Те поздрави Бакља и тој има комплекси...последниве 2-3 недели неможе да спие од Барса :cool:
пробуваш да бидеш саркастичен, a?
а ти ваљда последните 5/6 години лошо спиеш. или да не си месечар :S?

Дај бе престанете со вакви глупости! Да многу ме боли мене како фан на Реал што сте тепале вчера 4-0, а ние двапати во рок од 4 дена ве треснавме од земја и со прв и со комбиниран состав. Многу ме боли!
Ајде ајде, не изигравај дволичност сега.
Јасно е дека фановите на Реал сакаа Милан да помине, исто како и фановите на Барселона Манчестер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom