Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
601602_10151449434375415_942452924_n.jpg

Зошто бе да не се курчат навивачите на Милан? Победија 2:0 против Барселона, во утакмица која ја одиграа перфектно. Вие не би се курчеле?
Е сега еднаш се курчиш, еднаш ќе јадеш ремет, фудбал е. Еднаш си на една страна, еднаш на друга...освен ако си навивач на Арсенал.

If you, as a fan, are not prepared to take, better don't give.

Се мисли за сеир и ремет на фанови, така да кој му е мачно сега и е нервозен подобро нека не ремети кога ќе му се десат среќни моменти :)

барса 4-0 милан черашен натпревар :icon_lol:
--- надополнето: 13 март 2013 во 12:31 ---

Класниот за кого навива?

If you, as a fan, are not prepared to take, better don't give.

Се мисли за сеир и ремет на фанови, така да кој му е мачно сега и е нервозен подобро нека не ремети кога ќе му се десат среќни моменти :)

што јес јес, али најјако е што после првата, мој впечаток е дека ние за Милан што сме не драпавме толку мадиња колку овие останативе, сеа ние го јадеме а нив ги нема, не шитнаа тотално :icon_lol:

За вчерашана утакмица, можам само да се сложам со констатацијата на Галијани дека некои сигнали се преочигледни за да ги игнорираш,( алудирајки на Нианг). После тоа све беше јасно, исто како што ми беше јасно на шансата на Шевченко со Ливерпул во продолженијата. Тука сфаќаш дека и судбина грб ти врти и тоа е тоа.

Како и да е, честитки до фановите за Барса, среќни луѓе се што си навиваат за ваков клуб.

На Милан не му треба нешто посебно да се оправи за догодина, екипава има потенцијал, со мали корекции на штоперските позиции, здрав Де Јонг и Марио со право на настап се може да биде подобро.

не е до “каталонците“ ами до навивачите на милан кои се накурчија по првата средба,па и сигурни беа во пласман понатаму

Добар дел од фановите на Милан (да не речам сите) беа свесни дека на Ноу Камп ќе биде пекол и мислам дека немаше такви што беа 100% убедени дека Милан ќе игра во 1/4финале,а и да имало сигурно биле во многу мал број.Оние кои беа сигурни во пласман на Милан во наредната фаза беа воглавно фанови на другите екипи.Јас на 3-4 пати пишав дека нема потреба од летање и намерно потенцирав дека е завршена само 50% од работата и ниту 1% повеќе.Ова синоќа испадна апла точно но да не се навраќаме назад... :)

п.с Не можеш да му замериш на радоста по првиот меч на нитуе еден фан на Милан затоа што 2:0 против Барса и притоа да не им дозволиш да ти шутнат на гол е нешто што е стварно за радување.Лично јас на таа победа се израдував како да е победа во финалето,а од друга страна ми беше јасно што не чека на Кампот и ми беше јасно дека таква партија нема шанси да повториме.Искрено се надевав на пласман во 1/4финале и не можам да кажам дека ми е сеедно што испаднавме но од друга страна и не сум многу разочаран затоа што свесен сум дека ова е еден нов,млад и неискусен Милан од кого поголеми резултати ќе треба да се очекуваат во иднина.(ако не продолжи традицијата со продавање на најдобрите играчи).

Зошто бе да не се курчат навивачите на Милан? Победија 2:0 против Барселона, во утакмица која ја одиграа перфектно. Вие не би се курчеле?
Е сега еднаш се курчиш, еднаш ќе јадеш ремет, фудбал е. Еднаш си на една страна, еднаш на друга...освен ако си навивач на Арсенал.
Така е, факт!

Тука коа ќе испадне Баерн на пример лом ќе е, ама ќе си прифатам ремет културно :icon_mrgr:, пошо многу се курчиме и го заслужуваме.

Еве цимеров шо е за Арсенал, душичката му ја извадов, се враќам од полагање сабајлево и он го нема веќе, сигурно неколку дена ќе го нема, знае шо го чека вечер.:icon_lol:

А сакав заедно да гледаме, да му докажам дека Санти не е подобар од Иниеста. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom