Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
acereal, не знам дали е клошар, ама освен ако не му го ветил дресот на некој друг, ова е стварно непотребен потег...

The French defender (Mexes) specifically talked about the Argentinian star Leo Messi. He expressed that he will follow Messi until he gets his shirt; last year he got Messi’s shirt, and he recognizes that it isn’t shameful for him to say that he wants the shirt of the best player of the world.

Пак пробуваат да направат од ништо нешто.

Од една страна да неспортски е потегот и КР да го направеше истово сите ќе го хејтаа како бил дигнат во облаци а сега никој ништо не спомнува.

Од друга страна можда го ветил дресот на некого, или пак сакал да го чува бидејќи нешто посебно го поврзува со мечот, кој знае.

Од една страна да неспортски е потегот и КР да го направеше истово сите ќе го хејтаа како бил дигнат во облаци а сега никој ништо не спомнува.

Од друга страна можда го ветил дресот на некого, или пак сакал да го чува бидејќи нешто посебно го поврзува со мечот, кој знае.
Абе глупо изглеа ова гледано вака на видео...ама јбг

Роналдо у 2007ма го одби Кака исто вака ама се дешава.

А уствари нели Меси слабо знае Англиски? Можда овој кога го прашал за дресот овој нешто десетто си помислил :D

И Пујол ги одби ballboys на Градски и му го даде на Гранде Пандев :свиркам:

Така да нот бид дил ова. Млад е Шарави ќе има време да го добие во наредна прилика.

Ве отворија као
images

pa shtet :P
Го очекував ова, пишав и на претходните постови. Искрено не сакав ни Милан ни Барса да идат даље али кога би можел да бирам тоа би бил Милан, Барса е премногу јака.
Едно нешто не ми е јасно: Како можеше целиот фудбалски свет толку брзо да ја откаже Барса? Луге ова е тим што освоие 14 титули во последните 4 години, тим што го споредуваа со најдобрите тимови во историјата, а напоредно со тоа го игра и најубавиот фудбал. Па какви само наслови имаше, дека завршила ерата на Барселона, дека тоа е крај на тики таката абе глупости живи :facepalm:x100000. Само заради тоа ми е драго што ги симнаа сите на земја, не само навивачите на Реал и Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom