Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е можеби најголемата глупост што сум ја прочитал на форумов.
Арсенал петнаесетта сезона по ред е во ЛШ, нешто со кое што можат да се пофалат само уште Реал и Јунајтед.
А твојот Интер колку сезони по ред има во ЛШ?
А, да, НУЛА.
Исто колку и Арсенал титули... ;)

224830_390975960989526_486495932_n.jpg

Ке има епски натпревар со оглед на тоа какви напаѓачи имаат двата тима.

Има време до утакмицата, и може сешто да се случи. Ама ако, убаво да сте толку самоуверени, и минатата година беше така па Челзи ви ги исплеска газињата. :)

Ова е можеби најголемата глупост што сум ја прочитал на форумов.
Арсенал петнаесетта сезона по ред е во ЛШ, нешто со кое што можат да се пофалат само уште Реал и Јунајтед.
А твојот Интер колку сезони по ред има во ЛШ?
А, да, НУЛА.

не сум како повеќето во форумот за да се расправам за глупости ..i'm to old for this shit..мисли си што сакаш факт е дека Арсенал е смешна екипа а со твоите уште посмешни аргументи нема ништо да постигниш

не сум како повеќето во форумот за да се расправам за глупости ..i'm to old for this shit..мисли си што сакаш факт е дека Арсенал е смешна екипа а со твоите уште посмешни аргументи нема ништо да постигниш
Еден од трите најконстантни учесници во ЛШ го нарекуваш најнеконстантна екипа во ЛШ, па после бегаш од дискусија. Зрело, многу зрело, ти личи на годините.
Арсенал е смешна екипа сезонава или отсекогаш ли била смешна екипа? Смешна ли ви беше екипата која петарда ви удри на сред Меаца?
--- надополнето: 21 декември 2012 во 05:36 ---
Исто колку и Арсенал титули... ;)
Со оглед дека броиш титули се гледа каков навивач си.
Но, барем малце да се разбираше од фудбал ќе знаеше дека редовно учество во ЛШ е далеку поважно од титула во ЛШ. Земи го Ливерпул како пример.

Но, барем малце да се разбираше од фудбал ќе знаеше дека редовно учество во ЛШ е далеку поважно од титула во ЛШ. Земи го Ливерпул како пример.
алал да ти е ако сметаш дека редовно учествување е побитно од освјојување на самата титула...али те сфаќам...ипак за Арсенал навиваш...мора да си задоволен со тоа....
--- надополнето: 21 декември 2012 во 05:48 ---

Исто така не ми е јасно и зошто се жалат Македонциве немале услови за живот а 21 година се називисни.
Независност е поважно од тоа да се има услови за живот.Земи ја за пример Каталонија.

алал да ти е ако сметаш дека редовно учествување е побитно од освјојување на самата титула...али те сфаќам...ипак за Арсенал навиваш...мора да си задоволен со тоа....
--- надополнето: 21 декември 2012 во 05:48 ---

"Битно е учеството,без разлика на кое место заавршиш"

Па само титулите се единствените кои се битни за броење, а не настапите ;) Кога ќе отвориш дискусија за ЛШ велиш тој има толку освоено тој волку, никогаш не кажуваш абе овој толку настапи имал оној толку .. Додуша ниту пак мене ме интересира кој колку настапи има ..

Па само титулите се единствените кои се битни за броење, а не настапите ;) Кога ќе отвориш дискусија за ЛШ велиш тој има толку освоено тој волку, никогаш не кажуваш абе овој толку настапи имал оној толку .. Додуша ниту пак мене ме интересира кој колку настапи има ..
Абе за тебе можеби не, ама за клуб е далеку подобро на пример 6 сезони поред да игра во ЛШ отколку еднаш да освои па во следните 5 сезони да не игра ЛШ. (океј сезоната после освојување како и да е ќе игра)
Подобро е од финансиски аспект, подобро е од репутационен аспект, ретко кој светска класа играч сака да иде во клуб кој не игра ЛШ итн итн. Нема некој јак играч да отиде во Звезда или Стеауа само затоа што имаат ЛШ титула.

Абе за тебе можеби не, ама за клуб е далеку подобро на пример 6 сезони поред да игра во ЛШ отколку еднаш да освои па во следните 5 сезони да не игра ЛШ. (океј сезоната после освојување како и да е ќе игра)
Подобро е од финансиски аспект, подобро е од репутационен аспект, ретко кој светска класа играч сака да иде во клуб кој не игра ЛШ итн итн. Нема некој јак играч да отиде во Звезда или Стеауа само затоа што имаат ЛШ титула.

pa arsenal igra sekoja godina ls a si zaminuvaat igracite

Да бе, Арсенал изобилува со светски играчи, на пример Жируд и Санти Казорла, посветски амин, ѕвезди ипол.
Не знам што го даде Ливерпул за пример во минатиот пост, кога тие се радуваа на титула пред неколку години, нешто со кое Арсенал не може да се пофали, затоа што нели... постои за да има континуитет и да пополнува место.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom