Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сите ги отпишувате на Селтик, а заборавивте дека ги победија на Барса :pos:
Инаку задоволен сум од "наместеното" извлекување, има доста интересни натпревари за гледање, а еден од тие сигурно е Реал - Ман Утд :)

Ми се допаѓа тоа што Арсенал ја сметата за смешна екипа,зошто ако поминат осеќам ќе има бајаги ремет :)

In 2003-2004 Porto came 2nd in group stage faced an English club(ManU) in next round & won.
Porto was champion that season.(mourinho the manager)
2009-2010 Inter came 2nd in group stage & faced an English club(Chelsea)in next round.
Inter won & Inter became champs that season.(mourinho the manager,AGAIN!)
2012-2013 Real Madrid comes 2nd in group stage has to face an English club (Manu).
:ROFLMAO:
In 2008-09 Inter came 2nd in group stage & faced an English club (ManUtd) in next round. Inter lost! (Mourinho the manager AGAIN!!!)

Боатенг најака изјава имаше “Не ме интересира ниту ждребот, ниту Барселона, па луѓе зарем заборавивте дека утре е крајот на светот?!“ :pos::pos:

Ми се допаѓа тоа што Арсенал ја сметата за смешна екипа,зошто ако поминат осеќам ќе има бајаги ремет :)

Па смешни се поради тоа што понеконстантна екипа не постои во ЛШ од нејзе..и што ако ги помините Баерн Минхен небаре финале ќе играте..немам ништо против Арсенал но реално нема што да бара во ова натпреварување со онаков тим и со таква политика..

Арсенал - Баерн Минхен
Милан - Барселона
Реал Мадрид - Манчестер Јунајтед
Селтик - Јувентус
Галатасарај - Шалке
Шахтјор - Дортмунд
Порто - Малага
Валенсија - ПСЖ :unsure:

Мислам дека Шахтјор ќе биде изненадувањето во 1/8 финале.
Реал, ќе го јаде убаво :icon_mrgr:

Па смешни се поради тоа што понеконстантна екипа не постои во ЛШ од нејзе..и што ако ги помините Баерн Минхен небаре финале ќе играте..немам ништо против Арсенал но реално нема што да бара во ова натпреварување со онаков тим и со таква политика..
Ова е можеби најголемата глупост што сум ја прочитал на форумов.
Арсенал петнаесетта сезона по ред е во ЛШ, нешто со кое што можат да се пофалат само уште Реал и Јунајтед.
А твојот Интер колку сезони по ред има во ЛШ?
А, да, НУЛА.

Арсенал - Баерн Минхен
Милан - Барселона
Реал Мадрид - Манчестер Јунајтед
Селтик - Јувентус
Галатасарај - Шалке
Шахтјор - Дортмунд
Порто - Малага
Валенсија - ПСЖ :unsure:

Мислам дека Шахтјор ќе биде изненадувањето во 1/8 финале.
Реал, ќе го јаде убаво :icon_mrgr:
глупости на квадрат, пола од типувањата ќе утнат

Се гледа колку си "следел" ЛШ во последните 10 години. Срамота е да тресеш зелени во време на www.google.com.

Real Madrid 6 сезони по ред испаѓаше во осминафинале во последните 10 години.

Edward-Norton-Closing-Laptop.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom