Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како ќе ја објасниш вчерашната пробна ждрепка и денешната? Случајност?
Случајно може 2-3 дуели исти, а ова све е исто, барем еден дуел да имаше различен од пробата и денеска...
Ако не се разбирате од математика не коментирајте за веројатности.
Далеку се поголеми шансите да се повтори ждребов отколку што мислите, затоа што секој ‘настан‘ е зависен од претходните настани преку неколку фактори и услови.
Затоа имаше 100 посто шанса да се паднат Милан-Барса и 50 посто шанса да се паднат Реал-Јунајтед (На Реал само ПСЖ и Јунајтед им беа можни противници).

Не мислев на тоа.
Ти рече не ми се гледа фудбал и ја ти дадов солуција ако нејќеш фудбал рагби да гледаш :D
Мислев на Дортмунд - Шахтјор. Ај не ми прај многу финти, не ме буни тука.. :D

Се гледа колку си "следел" ЛШ во последните 10 години. Срамота е да тресеш зелени во време на www.google.com.

Real Madrid 6 сезони по ред испаѓаше во осминафинале во последните 10 години.

Ако си озбилен, се потврдува констатацијата на Eric J. Biafranić :)

Искочи некоја кладилница со коефициенти за освојувач на ЛШ ?

In 2003-2004 Porto came 2nd in group stage faced an English club(ManU) in next round & won.
Porto was champion that season.(mourinho the manager)
2009-2010 Inter came 2nd in group stage & faced an English club(Chelsea)in next round.
Inter won & Inter became champs that season.(mourinho the manager,AGAIN!)
2012-2013 Real Madrid comes 2nd in group stage has to face an English club (Manu).
:ROFLMAO:

Епа Тони последнава реченица ти е контрадикторна со тоа што го кажа погоре - детски муабети. Доволно долго пратиш фудбал, нели, за да знаеш дека во ЛШ секој може да победи секого. Милан во една од послабите сезони кога замина најголемата ѕвезда и кризираше во Серија А, освои Лига на Шампиони. Да кажеш дека Барселона е фудбалски помоќна (и заради тоа треба да помине) од некој на пример како Малага и Галатасарај, аматери во ова натпреварување, ќе сфатам. Ама дека ради тоа не можат да отпаднат толку рано против Милан... некако не личи.

Ако можев да бирам, би бирал попрво јак Дортмунд/ПСЖ/Шахтор да ми се падне, него слаб Милан.

Хах така ти се чини. Погоре кажав тоа како е, а последната реченица е моја прогноза. Сега кога прогнозираме мораме да се решиме за едната екипа, ако одиме според тоа што е, тогаш не можеме да го прогнозираме ниту еден натпревар туку ни преостанува да чекаме да се одигра натпреварот.

И да точно е, Барса е помоќна фудбалски од Милан, исто како што беше помоќна од Челзи ама како што кажав во вакви дуели не е најважно кој е фудбалски подобар, ме разбираш нели!

Хах така ти се чини. Погоре кажав тоа како е, а последната реченица е моја прогноза. Сега кога прогнозираме мораме да се решиме за едната екипа, ако одиме според тоа што е, тогаш не можеме да го прогнозираме ниту еден натпревар туку ни преостанува да чекаме да се одигра натпреварот.

И да точно е, Барса е помоќна фудбалски од Милан, исто како што беше помоќна од Челзи ама како што кажав во вакви дуели не е најважно кој е фудбалски подобар, ме разбираш нели!
Точно така. Секој со својата прогноза. Јас мислам дека нема реален фан на форумов, а и зошто би имало? Освен Џони Вајсмилер (ама тој мора, судија е :D ) ние фановите не мора да бидеме реални. Инаку не би се викале фанови туку лајфскор експерти.
Затоа, коефициентов за Милан е бонбона, викендов одам да го играм :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom