Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
76195_10151414132992306_451619198_n.jpg

почнаа и да ги тепаат судииве веќе... :icon_lol:

Опа, кај гледаш tve HD ? :D

Иначе, гледајте... на овој стадион Бате си губеше 1-2 од Вардар до 91. минута, ех бре Вардар од кого испаднавте.

2-0 bate.jpg

скот вуд со деби во ЛШ :) ипак сусо е подобар:pos:
Скот Вуд?? Не познавам таков играч. Да не е Скот Вутон што е центар-бек младинец ваш? И да те информирам чисто, позицијата центар-бек се наоѓа едно 3 позиции зад позицијата на наш Сусо, кој не игра во ЛШ моментално. Не иди оф-топик пееер.

Скот Вуд?? Не познавам таков играч. Да не е Скот Вутон што е центар-бек младинец ваш? И да те информирам чисто, позицијата центар-бек се наоѓа едно 3 позиции зад позицијата на наш Сусо, кој не игра во ЛШ моментално. Не иди оф-топик пееер.
:pos:вуд нцнцн... се разбираме, и ваш играч бил:pipi:

Сите чекаат пресврт, а БАТЕ си ја осигурува победата, да не кажам и полека го загарантирува првото место во групата :pos:

Иначе, гледајте... на овој стадион Бате си губеше 1-2 од Вардар до 91. минута, ех бре Вардар од кого испаднавте.

Мислам на друг стадион се играше тогаш.Башка заборавате на фактот дека поважните играчи им играа на олимпијада тогаш така да не е истиот тим ко со Вардар.

]

не глеам, ја начекав сликата. :)

Него овие од Челзи немоеш за на фантази да ги погодиш, стај го Хазард - Оскар два гола, стај го Оскар - Мата два гола. (n)

Ајдееее обложувалниците нека почнат да слават секој на ливче ја имаше Баерн 2 и Јувентус 1 :coffee:

:pos:вуд нцнцн... се разбираме, и ваш играч бил:pipi:
Тоа е, изглеа си ги знам нашите поранешни играчи подобро од ти шо си ги знаеш моменталните ваши.

Тоа е, изглеа си ги знам нашите поранешни играчи подобро од ти шо си ги знаеш моменталните ваши.
се дешава, еднаш место Ван Перси - Ван Бомел пишав и ме цитираше цел фан клуб у 2 мин.:pos:

бдв, голов од луиз :drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom