Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи освен Озил, Кедира и до некаде Мертесакер и Полди (кој не се првотимци), цела Германска репрезентација е во финале. Значи Лев дефинитивно нешто грешава со вакви играчи да ја тупи сиве години.

А Филе со сценариото од пред неколку дена, сакаше да долови како Барселона стигнуваше до трофеите претходните години, а не што ќе се случи вечерва... лошо го разбравте.

Dortmund nema sansi da gi zameni Goetze i Bender.Dokolku tie ne igraat,ke bidat osetno poslabi.Goetze gi rasturi Baern vo site dueli sto gi igraa poslednive 2-3 sezoni..

Finale Dahoam!Prvoto germansko finale ever. :-)
Porazot od Celzi bese strasno iskustvo, no ne sakam da zamislam poraz od rivalite.

БАТЕ>Арсенал>Jуве>Барселона:icon_lol:

4 утакмици по ред без примен гол. Од шпанскиот и од италијанскиот шампион.:ROFLMAO:

Од навивачи на Реал не, против нив имам вградено кантератак механизам. Не бе, само му посочувам дека и од нас има помизерни...на пример они.

ало, луд, Реал ве дупи во меѓусебните дуели сезонава, ве помочавме на Камп Ноу, како што ве помоча и Баерн вечерва.

Реал вчера беше на гол до пласман понатаму, вие на колку? 7,8?!

Дај не се брукајте аман, ви реков и вчера. Не дека Реал постигна повеќе, ама далеку од тоа дека Реал е помизерен од Барса. Исти сте и вие сезонава, сега веќе втора сезона е редот на други да владеат у Европа. И да, глупи ни се препукувањава, затао скријте се и ќутете за тука, во Шпанија земете ја титулата и чао-чао. Тука ве помочаа!

Винсенте Калдерон а не Камп Ноу.
2/10 would not bang.
А јбг,тоа прво најдов......
Дефинитивно ради овој ми е најмило што вака испаднаа овие 2 утакмици :D

Dortmund nema sansi da gi zameni Goetze i Bender.Dokolku tie ne igraat,ke bidat osetno poslabi.Goetze gi rasturi Baern vo site dueli sto gi igraa poslednive 2-3 sezoni..

Finale Dahoam!Prvoto germansko finale ever. :)
Porazot od Celzi bese strasno iskustvo, no ne sakam da zamislam poraz od rivalite.
Бендер не му е ништо а Геце има 4 недели да се врати, се надевам ќе играат сите пошто заслужија финале да играат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom