Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како шо и ветив, го цитирам мислењево и ве чекам вас, фановите на барселона, да кажите шо мислите сега моментално, реал - дортмунд конечен 4-3, барса - баерн конечен 0:7 ! ДУПАНКИ И ЕБАНКИ ДО БЕСКРАЈ, СИЛОВАНИ НА СРЕД КАМП НОУ !

Се е ок, само немој тие споредби, Баерн е 3 пати појак од Дортмунд моментално.

КДР? Копа Дел Реј?
Јас колку што знам Реал игра финале на КДР.

ПОЛУФИНАЛЕ ЛШ И КДР, не финале. Уствари, Барса има подобра сезона од сите клубови во Европа освен Баерн. И тоа најлошата Барса последниве години.

Јас мислам дека Ла Лига + полуфинале ЛШ и КДР е 10 пати подобра сезона од вашата. Фалачаопријатно.
Ти брату многу мислиш другар мавни се од зид со глата и надевај се за амнезија оти ова боли

Абе добро мора за време на најкатастрофален пораз во поновата историја на вашиот клуб да спомнувате дека имате ЛАЛига? Знаеме сите .

Пер, жити тебе, немој. Онака, немој. Прифати си пораз и фала чао пријатно.

Од навивачи на Реал не, против нив имам вградено кантератак механизам. Не бе, само му посочувам дека и од нас има помизерни...на пример они.

Се е ок, само немој тие споредби, Баерн е 3 пати појак од Дортмунд моментално.
Ќе видиме на 25ти до тогаш ништо не се знае... глупи ви се ваквите мислења сега :)

Ako posle ova Bayern ne ja osvoi CL , gjabe e ova ponizuvanje na Barca. Za finaleto sum indiferenten, neka pobedi podobriot.

Од навивачи на Реал не, против нив имам вградено кантератак механизам. Не бе, само му посочувам дека и од нас има помизерни...на пример они.
Абе најголемата мизерија на Реал беше 5-0 од Барса, така ? - така. Ова на шо личи БРАТ ЈАС ДА СУМ КО ВАС ВООПШТО НЕ ПИШУВАМ НЕЗНАМ СО КОЕ ЛИЦЕ...
пике па пике па, па нешто нервозен после bwaхахахааххахаах плачи сега п.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom