Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
@Mario Gómez

А зошто не би биле Видал, Маркизио и Лихштајнер достапни за првиот натпревар? Некоја погрешна информација си добил, нема казнети играчи кај Јуве. Не се зафркавај без овие 3ца нема да може да мрднеме никаде, а не Баерн да го поминеме :D

@Mario Gómez

А зошто не би биле Видал, Маркизио и Лихштајнер достапни за првиот натпревар? Некоја погрешна информација си добил, нема казнети играчи кај Јуве. Не се зафркавај без овие 3ца нема да може да мрднеме никаде, а не Баерн да го поминеме :D

Не го сфати, тие се на картон од суспензија, ако добијат нема да играат на реваншот.

Не го сфати, тие се на картон од суспензија, ако добијат нема да играат на реваншот.

Да, да во право си, сигурно е така. Иако малку му е збунувачки напишана реченицата :)

osekam deka ovaa godina polufinalinjata ke bidat strasni

Dortmund - Barsa
Bayern - Madrid

Poubavo nesto ne bi ni se desilo ovaa godina :D

fcb 3-1 so ?
a real 5-0 so? real gori mene ic kur ne me boli:drk:
:гомце:
--- надополнето: 18 март 2013 во 14:30 ---
[/quotsf
реал гори мене ич кур не ме боли слепеццц е реал како че биде првак ка бот ка е
--- надополнето: 18 март 2013 во 14:30 ---
[/quotsf
реал гори мене ич кур не ме боли слепеццц е реал како че биде првак ка бот ка е.

13 годишно дете го користи овој емот :drk:.... Многу напредна младинава наша

Прашајте го другарчево што е почва? Памтам тоа учевме во 3-то одделение, по Природа и Општество.

@Mario Gómez

Добар ви е средниот ред, и тоа многу добар. И тој Погба е супер играч ако некој од овие е суспендиран. Одбраната на онака просечен ден на нападот на Баерн како против Арсенал може слободно да не спрече да дадеме гол. Нападот ви е проблем секако, нема Јувентус ексллозивни крила кои зад нив имаат брзи бекови како нас, а и напаѓачите ви се малце недокажани на големи натпревари. Прекините ги гледам како проблем, јаки скокачи имате, Баерн годинава ретко прима голови од позиционен напад само од прекини некако, како да незнаат да се постават.:tapp:

Спасо некако ептен самоуверен е дека Баерн минува даље :icon_lol:

Спасо некако ептен самоуверен е дека Баерн минува даље :icon_lol:

Такви има кај нас, а и кај вас, нормално е тоа, ние кој добро го знаеме вашиот Јуве ве почитуваме и не се дигаме затоа што знаеме дека сте добар тим. И тие од вас што се сигурни дека вие ќе поминете и тие не го знаат добро Баерн.

Торпедо Јувенташот, кој после поразот од Баерн со 1-4, стана Баварец? :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom