Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Попаметно ќе се осеќаат може ако пишат местено е.Добро бе еднаш во 100 години се паднале исти парови и одма се дигна узбуна. Готово, местено е. Што кур и ако е местено? Тој Галатасарај кога тогаш пак мора да се сретне со Реал.
И што е толку лошо во тоа што ќе има ждрепка во 1/2 финале?
Малага - Дортмунд не е толку лоша утакмицанема шпанско-германско дерби![]()
Реал-Галата...70/30.Ех,многу летна Реал.Галата нема име ама има пасија.Прекрасен мотиватор на кормилото(Фатих Терим-оние што следат од поодамна фудбал го знаат) и сосема солиден тим кој може да парира дури и на еден Реал.Се сеќавам пред многу години кога Реал играше со Галата во суперкупот на Европа(кој го загуби) и потоа следната година повторно се сретнаа во 1/4 финалето од ЛШ.Тогашниот Реал т.е оние галактикоси беа слично вака дигнати пред мечот во Турција кој подоцна им се одрази катастрофално т.е го загубија 3:2.Повратниот меч се прибраа,се спуштија на земја и го добија со 3:0(мислам).Зборот ми е ,со Турциве нема заебанции.
Стај си МахТВ, укључи си АренаСпорт и гледај си која сакаш утакмицаИ кој што курац да гледам во среда? 100 % ќе се пренесува Реал кај што им дава 5 комада на Галатасарај.
А во вторник ќе ме спољериша коментаторот на тв, затоа што брат ми ќе гледа Баерн![]()
Воопшто не е лоша, Малага игра многу атрактивен фудбал а се разбира и Дортмунд. Не знам дали ке одат 2 утакмици во еден ден или пак секоја во различен ама со задоволство ке го следам овој дуел.Малага - Дортмунд не е толку лоша утакмица![]()
Немој молимте да ми го споредуеш тој тим на Реал со пренатрупани ѕвезде, со овој од денеска. Разликата е како небо и земја. Тогаш Реал имаше имиња, ѕвезди...денеска има имиња, но и тим.
Ама се согласуем дека не треба да се лета, сигурна победа за мирен реванш. Не треба ни малку да се потцени Галатасарај.
И за свите што се напатени, уаааа Реал мафија, УЕФА мафија, ги местат за да освојат ЛШ. Затоа им се падна Галата. Уаааа педери.
Стај си МахТВ, укључи си АренаСпорт и гледај си која сакаш утакмица![]()
Уште плачите ?Тоа што нам не ни успеа на ПСЖ ќе им успее! Не треба да се отпишуваат.
На Реал им тргна со лесниве тимови во 1/4 финале, лани АПОЕЛ, годинава Галата.
dobro be zabegan eden mislis dete sum od 14 god i so neverodstojni sliki i postoj ke sobiram lajkoj? sakas da ti dam pass na fb da vidis koga imam piseno.. samo so pocna ceremonijata gi napisav na forumov i posle 2 min se izvlece prviot par, sekako deka ova so gi pogodiv e cista slucajnost ama taka si rekov samo so pocna izlevkuvanjeto da gi napisam ko so mislam deka ke se padnet da ne e za dzabeПомеѓу двеве мислења разликата е 3 минути. 11:13 и 11:16.
Во 11:14 некој член имаше напишано парови кој што беа веќе извлечени.
Тоа значи дека не си ни малку веродостоен и лајкчињата на вториот пост не те направија најпопуларен на форумот. Добро скроено во секој случај, само ете некоја будала и за ситни деталчиња ќе се фати.