Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
"Брат ти" (дека смакзер и тој ко тебе) коментираше прв за ЛФЦ, се најдов онлајн...па да влезам во муабет. Не сум само јас што реагирав...имаш уште 4ца ако добро приметив. Не реков дека утд не е топ клуб, туку дека лесно ги заборавате вашите утепани сезони и се фаќате, како по обичај на "нас".

Муабетот го почна "твој" член. Не ја префрлај вината безврска. На крај, муабетот ќе биде..."еве го овој лузерашов, дојде овде да труе...!!" класично почнат и завршен од скамзер, нАли?! :X3:
не се нервирам само кога некој пробува да ги оспорува фактите, утепани вакви такви али секад се борат за титула ако не у лш у пл :)

Втор си што те "подсетувам". Не ви текнува или не сакате да ви текнува а мислите дека сите тука се оболени за сезоната (пред 5-6) кога утд од групи во ЛШ си отиде дома (значи 4то место).

Немој само контра реплика во стил "Ливерпул не ни стига до таму"....зошто нели, Ливерпул не е тема на муабет.

Можеш да спомнеш и дека во меѓувреме Јунајтед играше и 3 финалиња во ЛШ.

Бирај која поише ти одговара

Ако морам да бирам оваа ми одговара :D
MV5BMTg1NTc4Mzk1N15BMl5BanBnXkFtZTcwMjc4NjY4MQ@@._V1._SY317_.jpg

не се нервирам само кога некој пробува да ги оспорува фактите, утепани вакви такви али секад се борат за титула ако не у лш у пл :)

Кој рече дека се утепани? Сите изреагираа на исто ниво на кое што беше пишан и првиот пост :)
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 20:35 ---
Можеш да спомнеш и дека во меѓувреме Јунајтед играше и 3 финалиња во ЛШ.

Муабетот се водеше во сосема спротивна насока. Ете ти спомна, еве и јас ќе спомнам, играше 3 финалиња а доби 1.

Некој со стримови од балкан арена спорт или како и да се викаше тоа?

Џам беа минатиот пат..

Озбилно, дајте асален стрим/спокаст за Реал-Дортмунд, по можносто со англиски коментатор, да ги разбирам :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom