Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Mancester-Baern-
Mislam deka baern so kolektivna odbrana i so cekanje da svetnat nekoj od duoto RO-BERY,ima pogolemi sansi za plasman.Ne mozi so manchester da se igra napagacki(toa mi slici na samoubistvo),pa i zatoa mislam vangal nema da postavi mnogu napagacka formacija.Baern pozrtvuvano ke se brani i ke si ja ceka svojata sansa i zatoa mislam deka toa ke bide presuden faktor i deka se plasira vo polufinale.

Arsenal-Barcelona-
I dvete ekipi igraat napagacki fudbal(arsenal kako barcelona nikogas ne se brani),no tuka im davam prednost na Barcelona pred se zaradi pogolemoto iskustvo(arsenal e detska gradinka vo toj pogled) i pogolemata fizicka nadmok(moe mislenje e deka barcelona e fizicki ponadmokna) kadesto za arsenal se pokaza kako glaven faktor za gubenjeto na mnogu natprevari kako celzi,manchester...

Bordo-Lion
Ova ke bide najneizvesno.I dvete se mnogu silni,dobro se poznavaat od domasnoto prvenstvo i mislam deka tuka ke resavaat nijansi i individualni kvaliteti na poedinci.Smetam deka Lion vo toj segment e podobar.

Inter-CSKA
Tuka mislam deka nema da ima dvojbi.Inter raspolaga so mnogu pogolem kvalitet,no od druga strana ruskite ekipi se posebno nezgodni(ne zaboravaj te go kazan i negovite iznenaduvanja :) ) sto mislam deka ke go napravi pointeresen natprevarot.

Finale tipuvam:BARCELONA-LION

:smir:

их многу ги потцениле Арсенал и Баерн... ај за првиве некако би се сложил иако не е ипак реално прикажано, али за вториве???:wtf:
стварно не е Јунајтед толку јак како што го прикажуваат.

минимум еден ќе испадне од овие фаворити, веројатно едниот е Лион, а другиот некој од овие две :tv:
gaze_sk, а ти за кој си?
Стварно си ми на курот веќе качен со тие муабети против Јунајтед на секоја тема на форумот. :pusk:

gaze_sk, а ти за кој си?
Стварно си ми на курот веќе качен со тие муабети против Јунајтед на секоја тема на форумот. :pusk:
Не вреди да се замараш со искомплексирани паразити:toe:

Само полека чекор по чекор....оп пак ланското финале да се реши кој е најдобар последниве 3-4 години.

Лион - Бордо
Баерн - Манчестер
Интер - Цска
Арсенал - Барселона

Финале Манчестер - Барса..

Лион - Бордо
Баерн - Манчестер
Интер - Цска
Арсенал - Барселона

Финале Манчестер - Барса..
Како Манчестер во финале... чекај прво нека ги поминат Баерн па тогаш ќе правиме муабет :)

Bayern-Munich-Luca-Toni-g-001.jpg

Ќе биде вака на 30-ти

Пола од овие шо се на сликата нема ни да играат :pos:

Точно,ама тоа не ви оди во корист.
Наместо овие,годинава имаме многу подобар состав......

Едвај чекам 30ти....Ќе биде пеколна утакмица!!!:vozbud:

Ко денес шо беше.... :pipi:

Да де,пошто Ајнтрахт Франкфурт и Манчестер се многу слични екипи.Онака мотивацијата против двете екипи е еднаква....баш се слични.

А мене ПОИШЕ не ми се дискутира со простаци :(

Ах тој Лион..... засекогаш ке ви биде остане во меморија :(
НО........ тука е Манчестер да ве одмазди !!! Не се секирајте, ке им покажеме ние на тие неранимајковци, мочковци едни.... они ке ми го елиминираат F.C. Real Money ! ... Па што се замислуваат они бе ?!? Ама ако ке им покажете вие другата година, останаа уште банки у Мадрид, само Перез да е жив и здрав... :cveke:

Да де,пошто Ајнтрахт Франкфурт и Манчестер се многу слични екипи.Онака мотивацијата против двете екипи е еднаква....баш се слични.

Крај на сезона, борба за титула у првенство....... и ти ми викаш дека мотивација фалело ? Квалитет фали друже :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom