Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Ах тој Лион..... засекогаш ке ви биде остане во меморија :(
НО........ тука е Манчестер да ве одмазди !!! Не се секирајте, ке им покажеме ние на тие неранимајковци, мочковци едни.... они ке ми го елиминираат F.C. Real Money ! ... Па што се замислуваат они бе ?!? Ама ако ке им покажете вие другата година, останаа уште банки у Мадрид, само Перез да е жив и здрав... :cveke:

Крај на сезона, борба за титула у првенство....... и ти ми викаш дека мотивација фалело ? Квалитет фали друже :smir:

Друже,ај коа не пратиш нешто,те молам не се мешај...Па не сте сите експерти за сите првенства.Ни ти знаеш што е и како е со Баерн.Такада друг пат размислете прво пред да напишете нешто.

Друже,ај коа не пратиш нешто,те молам не се мешај...Па не сте сите експерти за сите првенства.Ни ти знаеш што е и како е со Баерн.Такада друг пат размислете прво пред да напишете нешто.

Си пратам ја доволно за да знам дека Баерн е далеку послаб тим од Ман Утд... и тоа ке се покаже за две недели.
Неам нишо против тимот, ама ме нервира тоа вештачко величање на клубот и преголем нереален оптимизам од страна на неговите фанови поготово, се добива впечаток дека фановите не си ја знаат реалната моќ на својот омилен тим :smir:
Истиот случај беше со Милан... :toe:

Колку сакам вакви гомнојадци,ама да им ги гледам фаците на 7 Април во 22:35h.

Не се силете бе полека,долга е нивата за орање,има 180 мин а може и повеќе ќе бидат.

Не се силете бе полека,долга е нивата за орање,има 180 мин а може и повеќе ќе бидат.

Како фан на Манчестер Јунајтед се слагам со ова...Има уште многу време до двомечот. Иако Манчестер Јунајтед во моментов е на врвот од својата форма оваа сезона, но сепак и Баерн не смее да се подцени затоа што има доста добри поединцки кој можат да го решат мечот. Моментално Јунајтед е фаворит само на хартија, но на вакви дуели не може ништо да се предпостави. Да се стрпиме до 30ти-Март каде ќе видме што ќе прикажат и 2-та тимови па подоцна да коментираме:smir:

Колку сакам вакви гомнојадци,ама да им ги гледам фаците на 7 Април во 22:35h.

Гомнојадци негомнојадци факт е, за класа сте послаби од Манчестер.
Е сега моѓеби ќе го поминете не се знае,ако имате доволно среќа ништо не е невозможно

Дефинитивно не треба да се потцени никој. И банката спомнуваше 5-6 парчиња на Лион, али Пјанич не им даде кредит.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Дефинитивно не треба да се потцени никој. И банката спомнуваше 5-6 парчиња на Лион, али Пјанич не им даде кредит.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Муабет на место :):):)
Во ЛШ нема веќе екипа за потценување.

26624_1101480954547_1752413128_185398_4945914_n.jpg

е сега Барелона ќе го согази Аренал ќе помини низ него како булдужер,единствен тим шо ќе му пружи малку отпор најверојатно е манчестер.Супериорни и владеат на терен,убо се виде низ сите мечеви

Многу добри утакмици се играат вечер, мајке ми.
Баерн - Манчестер ќе биде карневал осеќам, иако и Арсенал-Барса не е ништо подоле само помалце медиумски исфурана од другава утакмица.
Небитно, сакам вечер само квалитетен фудбал да гледам со многу голови, иако можно е да има бранење, јбг 1/4 финале е.
Очекувам Јунајтед најмалку да изиграат нерешено со Баерн, или во краен случај да победат, бидејќи последниве 10 години, Манчестер во краен дел од сезона, немаа милост, што не значи дека така ќе биде и сега, Баерн се опасни, ама искрено одбраната им е малце лабава, за разлика од средината и нападот, додека Манчестер е комплетен на секое поле.
Е сега, ќе решаваат и други фактори, судиски грешки, офсајди, атмосфера, публика ти реков ми рече...како и да е нека победи подобриот!
Арсенал се надевам ќе им ја покаже на Барса играта што ја везат по дома, само што не ми се прави споредба на Чави со Сонг, или Меси/Ибра со Бендтнер или Едуардо...исто и кај одбраната...дефинитивно Барса е фаворит, ама на папир сега за сега. Битно, ќе се везе опасно по терен, чуда ќе се прават, 987432987 додавања и пасови, комплетни контри и набацувања, ќе биде мерак за гледање...уште голови и ќе свршаваме вечер сите :icon_lol:

Со среќа нека им е на сите, па се читаме после фудбалите.
Поздрав :wink:

Mans... Вечер се Баерн - Манчестер и Лион - Бордо.

Пошо глеам Арсенал и Барса уште од сега ги анализираше. :):)

Многу добри утакмици се играат вечер, мајке ми.
Баерн - Манчестер ќе биде карневал осеќам, иако и Арсенал-Барса не е ништо подоле само помалце медиумски исфурана од другава утакмица.
Небитно, сакам вечер само квалитетен фудбал да гледам со многу голови, иако можно е да има бранење, јбг 1/4 финале е.
Очекувам Јунајтед најмалку да изиграат нерешено со Баерн, или во краен случај да победат, бидејќи последниве 10 години, Манчестер во краен дел од сезона, немаа милост, што не значи дека така ќе биде и сега, Баерн се опасни, ама искрено одбраната им е малце лабава, за разлика од средината и нападот, додека Манчестер е комплетен на секое поле.
Е сега, ќе решаваат и други фактори, судиски грешки, офсајди, атмосфера, публика ти реков ми рече...како и да е нека победи подобриот!
Арсенал се надевам ќе им ја покаже на Барса играта што ја везат по дома, само што не ми се прави споредба на Чави со Сонг, или Меси/Ибра со Бендтнер или Едуардо...исто и кај одбраната...дефинитивно Барса е фаворит, ама на папир сега за сега. Битно, ќе се везе опасно по терен, чуда ќе се прават, 987432987 додавања и пасови, комплетни контри и набацувања, ќе биде мерак за гледање...уште голови и ќе свршаваме вечер сите :icon_lol:

Со среќа нека им е на сите, па се читаме после фудбалите.
Поздрав :wink:

Woww човече , какви споредби направи :) Па Сонг со Чави ли го споредуваш :) Ако веќе правиш споредби, напиши Сонг со Јаја Туре(Кеита, Бускетс), Чави со Фабрегас, Меси со Аршавин(а не со Едуардо кој не влегол последни неколку утакмици), иако Меси со никој неможе да се споредува, тоа е факт. И може ќе ти биде смешно ова што ќе го кажам но моментално во секоја смисла можеш да го споредиш Ибра со Бенднтер. Да беше минатата сезона ќе беше подруго..А кај се останатите квалитетни играчи..

Woww човече , какви споредби направи :) Па Сонг со Чави ли го споредуваш :) Ако веќе правиш споредби, напиши Сонг со Јаја Туре(Кеита, Бускетс), Чави со Фабрегас, Меси со Аршавин(а не со Едуардо кој не влегол последни неколку утакмици), иако Меси со никој неможе да се споредува, тоа е факт. И може ќе ти биде смешно ова што ќе го кажам но моментално во секоја смисла можеш да го споредиш Ибра со Бенднтер. Да беше минатата сезона ќе беше подруго..А кај се останатите квалитетни играчи..

НЕ, неможеш !

Бентнер во 25 настапи 9 гола и 5 асистенции...
0.36 гола на секој натпревар.

Златан во 33 настапи 18 гола и 8 асистенции...
0.54 гола на секој натпревар. (гол на секој втор натпревар) :smir:

П.С. И не ми ги спомнувај цените на нивните трансфери, не се релевантни за оваа споредба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom