Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Абе тенк , да му ебам матер , толку се радуеш шо ке не испадне Челзи ? Сакаш екипата да ти игра ПАК во Лига Д Еуроп ? Или мислиш дека ке догурате до 3то место ?

Ха-Ха !

/Респект за Никола Волково !

Абе тенк , да му ебам матер , толку се радуеш шо ке не испадне Челзи ? Сакаш екипата да ти игра ПАК во Лига Д Еуроп ? Или мислиш дека ке догурате до 3то место ?

Ха-Ха !

/Респект за Никола Волково !
Прво доста со тие муабети дека мора да сме 3то место тоа ќе биде до година тој систем.Еве и да биде од сега мислам дека можеме до 3то место и Каморанези изјави.Така да вие секако нема да сте шампиони во ЛШ што не ми мења и да го помиете челзи ќе се сопнете на некој друг зошто толку ви е силата и до финале да стигнете што не верувам може па да изгубите така да не се радувајте патот до трофејот е тежок ако губите од Катанија значи сте паднале во форма.Ние имаме големи шанси за освојување Лига европа и сепак спасување на честа на Италија.Поз

Интер ќе го јадат од Челзи за цел живот !!!!

:uvo::uvo::uvo:Не знам која ти е поентата тоа што 2-3 месеци само провоцираш и секаде реплицираш односно ни делиш памет дека тоа челзи ќе го поминел интер...На меаца кога се играше ти тука поомтимист и од навивачите на челзи беше и пишеше односно не убедуваше дека интер ќе примел 4 комада на меаца,изгледа криво ти е што твојот јуве е 5 место и и игра во ЕЛ и не е меѓу гигантите:uvo:...сега на стемфорд 5 ќе сме примеле..Јас не велам дека интер ќе оди понатаму сигурно туку ти ако си толку сигурен оди вкладилница закачија сингл 2000 море кој малце се 2000, 100 евра сингл на челзи и уживај во натпреварот....

:uvo::uvo::uvo:Не знам која ти е поентата тоа што 2-3 месеци само провоцираш и секаде реплицираш односно ни делиш памет дека тоа челзи ќе го поминел интер...На меаца кога се играше ти тука поомтимист и од навивачите на челзи беше и пишеше односно не убедуваше дека интер ќе примел 4 комада на меаца,изгледа криво ти е што твојот јуве е 5 место и и игра во ЕЛ и не е меѓу гигантите:uvo:...сега на стемфорд 5 ќе сме примеле..Јас не велам дека интер ќе оди понатаму сигурно туку ти ако си толку сигурен оди вкладилница закачија сингл 2000 море кој малце се 2000, 100 евра сингл на челзи и уживај во натпреварот....
Кога би имал пари би уплатил и тоа бар да имам некој ќар ако тепаат хихи.Јебига сеа слаби сме што сме слаби не реплицирам само ја и вие реплицирате на секој наш неуспех така да исто се фаќа.Ја си уживам во победите од Лига европа и не ми смета што се такмичиме таму зошто толку сме заслужиле.

24019_362665608294_315547553294_3743114_5141760_n.jpg

Вечер ќе биде интересно и на двата натпревари. Севиља и ЦСКА ќе биде изедначен натпревар, но му давам предност на Севиља поради домашниот терен.

На другиот натпревар Челзи или ќе го растури Интер, или ќе отпадне. :toe:

Вечер ќе биде интересно и на двата натпревари. Севиља и ЦСКА ќе биде изедначен натпревар, но му давам предност на Севиља поради домашниот терен.

Фала богу трето нема:toe:

Нема трето :)

Вечерва очекувам фер плеј, и коректно судење.
Кој и да отпадне од 2та тима, нема да биде којзнае каква катастрофа или разочарување, сепак ќе отпадне од еден од најдобрите клубови на денешницата.
:toe:

Мислам дека Мурињо прв ќе посегне по гол, за да може помирно да го продолжи натпреварот. Доколку ги неутрализираме во средниот ред, можеме да доминираме во натпреварот. Искрено повеќе очекувам од средниот ред и одбраната (при прекини) отколку од напаѓачите. Се шо сакам од Дрогба и Анелка е да навлекуваат по неколку фудбалери на себе, со што би добиле повеќе простор за останатите и слободни играчи.

И да, белким нема дебелиот да го стави Карваљо место Алекс :nesvest:

Среќно :smir:

Не знам зашто ама сигурен сум дека Челзи ќе помине, како што бев и сигурен дека Челзи и Манчестер ќе ги избацат Интер и Милан. :toe:

Овој пат навивам за интерашиве т.е. за италија. Со среќа и очекувам добра игра и добро судење..

Germanecot Stark ke go sudi natprevarot Chelsea - Inter. Uste sea mozam da zamislam komentari na navivacite na Inter dokolku izgubat kako sudijata bil od germanija i namerno sudel protiv italijancite

Не ми е целта да провоцирам ,јас сепак ќе навивам за Интер поради нашиот Пандев но,запамтитеми го постов.Челзи ќе го растури на Интер.

Фала богу трето нема:toe:

Абе сакам да кажам или Интер многу голови ќе прими или Челзи ќе отпадни. Не верувам дека ќе биде 1-0, 2-1 и сл. Доколку Челзи рано постигне гол, тогаш ќе се отвори Интер и ќе може да гледаме фудбал со многу голови. Ама ништо чудно Италијанциве да се затворат уште од почеток, мада не верувам. :toe:

Јас како неутрелец се надвам на интересен фудбал со многу голови и неколку пресврти :)..А како Македонец и Јунајтед фан,навивам за Пандев и против Челзи,т.е. за Интер,ме боли долниот за Англиски екипи и слични курци :)..

Како и да е со среќа нека им е на 2те екипи и да видиме кој ќе добие дрес Фантом или Marley987 :D:D

Вечер Челзи или ќе го тепа Интер со едно 3:0 ,или ќе отпадне

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom