Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Ок.Барем ова стана нормална конверзација,не како пред 10 страни.
Глеј сеа.Има некој рандом тим.Да речеме Бордо.И сега да му дадат на Бордо да бира противник во ЛШ од Барса,Реал,Челзи,Манчестер,Интер,Милан или Баерн(Јуве не ги пишувам зашо сигурно Бордо би ги одбрале нив:pos2:)...Бордо сто посто ќе ги одберат Баерн.Зашто?

Баерн да изгуби од Бордо во групи, но тоа не значи дека ако се сретнат пак во продолжение од ЛШ дека пак ќе изгуби.
А Интер како ги помина групите се сеќаваш? Не знам што провоцираш кога после пак ќе плачеш зошто сме ги спомнувале Интер. Затоа не почнувај прв со провокации.

Не,овие се стварно...
Ич не ми текна дека играа со Бордо.(озбилно)
Важна ми беше поентата.
И не провоцирам.
Ок бе,не мислам да се расправам..гледам неможе да се разговара нормално.
Заборавете на постот.
Не пишувам више.

Не,овие се стварно...
Ич не ми текна дека играа со Бордо.(озбилно)
Важна ми беше поентата.
И не провоцирам.
Ок бе,не мислам да се расправам..гледам неможе да се разговара нормално.
Заборавете на постот.
Не пишувам више.

Ок ај ќе речеме не провоцираш

Зошто мислиш дека токму Баерн ке ги одберат? Не знаеш дека Баерн се во страшна форма изминативе два месеци?

Мн. ви се глупи рачуниците за кој шо и како ке одбере и зашто .... И прогласувате победници/лузери зашо демек *Челзи 3пати по ред стига до полу финале/финале* Интер 5пати по ред губи во 1/8 финале , Бордо го тепале Баерн 2 пати , Милан и Галијани песничката од ЛШ си ја миксале на полувреме и Фергусон немал копачки за да гаѓа по играчите .....Аман .....

Ја гарантирам дека Баерн ке издроби се што ке му се најде на пат до полуфинале а дека Милан/Ман ју Челзи/Интер ке бидат прави спектакли од утакмици (освен ако не се најде некој дебил од судија да ја усере (си знаете на што алудирам , нејкам кавги али јбг , на тоа ми текна во моментов .......)

Ахххх,како ли само сакам да го слушам Златко Калински како коментира ЛШ....не е исто без него...кој ќе ги слуша сеа овие од канал 5:nenene:

абе овие од челзи мн силни станале,дури посилни и од баерн :kesa::kesa:
ај ај ќе ги смири мурињо за 10 дена :smir:

17553_1357611378749_1185442672_1107607_2033160_n.jpg

http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/fc-bayern-franck-ribery-will-drei-titel-624233.html

Во превод!

Рибери сигурен:Можеме против секого да победиме!

Поздрав хејтери и продолжете да читате www.shit.com

Баерн ако игра како што игра вака може да го тепа секој затоа не пишувајте безвеза работи.Ќе има многу интересни дуели а и повеќе утакмици за гледање ќе не можеме да се одлучиме за кој :) Порто против Арсенал ќе биде многу тешка утакмица гледам фановите на Арсенал пред време мислат дека ќе поминат но не го отпишувајте толку рано Порто пошто навистина имаат добар тим.Исто така Баерн со Фиорентина ќе биде интересна иако Фиорентина не е во некаква идеална форма.

Мене не ме сметајте како хејтер на Баерн:smir:
Со тој постот за кого Ајакс ќе одбере,реков дека ќе го одбере Баерн.
Зашто?
Зашто јас мислам дека Баерн е подценет.Кога некој тим очекува противник сигурно се моли да не му се паднат екипи од Англија,Шпанија или Италија.
А Баерн е подценет поради тоа што игра во нетолку популарна лига како Бундес лигата.
Ова е само мое мислење.

А и јас мислам дека Баерн ако продожи со играта што ја игра,далеку ќе стигне оваа година во ЛШ.

Мене не ме сметајте како хејтер на Баерн:smir:
Со тој постот за кого Ајакс ќе одбере,реков дека ќе го одбере Баерн.
Зашто?
Зашто јас мислам дека Баерн е подценет.Кога некој тим очекува противник сигурно се моли да не му се паднат екипи од Англија,Шпанија или Италија.
А Баерн е подценет поради тоа што игра во нетолку популарна лига како Бундес лигата.
Ова е само мое мислење.

А и јас мислам дека Баерн ако продожи со играта што ја игра,далеку ќе стигне оваа година во ЛШ.

НЕ знам зошто Бундеслигата не е популарна поред тебе, ја мислам напротив е многу популарна. Прогласена е годинава за трета по јачина после Англија и Шпанија плус следната година ќе ја надмине Италија и во УЕФА ранглиста со што ќе добије едно место плус во ЛШ. Пред малце најпрестижниот англиски магазин за фудбал ја прогласи Бундеслигата за најдобра лига земаќи сите фактори, не само јачината која реално е на трето место со насловот - The Bundesliga rocks!

Германија има најдобри стадиони во светот, во Германија стадионите скоро на сите утакмици се полни и кај помалите екипи. Германија има најмногу гледачи од сите други Европски лиги. Германските тимови од спонзори земаат најмногу пари во споредба со сите други лиги. Германските тимови имаат најмалку долгови од сите други лиги, екипите од прва до трета лига имаат 700 милиони евра долгови во Англија само Манчестер има има 800 м. Во Германија секоја година 7-8 тимови можат да ја освојат титулата, во последните 20 години имаше 10 различни прваци, тоа нигде го нема посебно скоро секоја година титулата се рашава во последното коло а не 7 кола пред крај ко во други лиги.

Има многу за кажувајне, но Бундеслигата дефинитивно е добра лига, со добри екипи и затоа и популарноста и расте. Не да бидам погрешно сфатен, поред мене Англија и Шпанија се уште појаки но сепак и Германската лига е јака.

http://sportbild.bild.de/SPORT/fuss...lands-fans/schwaermen-von-der-bundesliga.html

Инаку Милан - Манчестер Јунајтед и Порто - Арсенал ќе одат на Канал5 во вторник и среда.
Другите два на 5+.

Што да кажам, едноставно неможам да чекам да почне. Милан- Манчестер, прекрасен натпревар ќе биде тоа за гледање. Онака сакам да тепа Милан за да играме против нив но не би ми пречело и да изгуби Милан. Све једно е.

Реал мислам дека ќе го победи лесно Лион, кој е во слава форма. Може Лион максимум нерешено да извади. Ве среда Баерн-Фиорентина, ќе биде интересно да видие колку гола ќе им дадиме, дали 4,5 или 6:raz:...
А Порто-Арсенал, ќе биде неизвесна првиот натпревар но мислам дека Арсенал тесно ќе го помине двомечот.

Ама факт е дека играта и квалитетот на тимовите во Бундес и Премиер е далеку поразлична ... а провери и за премиер е преку 90% посетеност.... :toe:

Извинете за офф ...
Одвај чекам сеа среда ,,, да ги пресметаме Порто по 3т пат сезонава... дали ќе напраат нешто повеќе или пак иста прича:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom