Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Уф утре мора да се гледа ждрепката, осеќам ќе има ѕверски натпревари. Секогаш била во дванаесет ждрепката, ќе ја има и на канал5 мислам.:)))

Па за мене се освен Барселона е успешна ждрепка. Good luck everyone.:helou:

12.00CET

Наше време е ова?

Central European Time - да наше е тоа.

Инаку за Баерн би сакал да се падне или со Манчестер (одамна немам тоа гледано од 2001 ако не се лажам) или Фиорентина.

Со Реал секогаш кога можело и сме се паѓале па веројатно 90% се шансите да ја гледаме оваа класика :smir:

Не бе најавија уште претходната недела дека ќе има ждрепка... Не му кажале на тој што им ја ажурира веб страната :jaj:

Еве што најдов за Еуроспорт за утре:

12:00
Football
12:45
Football
13:00
Football

Мислите ќе ја даваат ждрепката?

Епа би требало да ја даваат на ЕС :)..ако не,ќе се снаоѓаме на нет :)

Ако не даваат на Еуроспорт или на Канал 5 ондак ќе се гледа на интернет, ќе се најде некој стрим.

На Еуроспорт ќе има во живо
Само ова 11:00 кај нив е 12:00 kaj нас

11:00
live.gif

FOOTBALL
Live UEFA Champions League Draw (30min)

11:30
FOOTBALL
Eurogoals One to One (15min)

11:45
live.gif

FOOTBALL
Live UEFA Champions League Draw (15min)

12:00
FOOTBALL

live.gif

Live UEFA Europa League Draw (30min)

http://tv.eurosport.co.uk/

На Канал5 и 5+ нема ништо на програмата, иако рекоа ќе ја даваат. Педери.:kickbox:

Ќе си ја гледам на еуроспорт како и досега, барем таму нема утки.

На Еуроспорт директно во 12 ждрепката ќе оди за Лш.Таму ќе може да се следи,на наш канал некој не верувам да има.

Филе рече дека ќе даваат пренос и од ждрепката но не верувам сепак ќе има на еусоспорт..

сега кажа тој шо го водеше прегледот за куп уефа дека утре од 12 директно ќе иде преносот од ждрепките на Канал 5.

Абе класика ЕуроСпорт, каков Канал 5 :)

Иначе осеќам дека Реал ќе падне повторно со Баерн, едноставно на овие два тима како да им е судено да играат меѓусебно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom