Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Меси да не искочи од џебовите на играчите од Интер.

Ааа, да, сори, хардов беше на преговори за мај и се нервираше за... иначе фер чоек сум, ама од пп сум, така да ако си од ск можно е др недела да се оддолжам, а ако си од друго место:toe: само усно че го признаам поразот

Ааа, да, сори, хардов беше на преговори за мај и се нервираше за... иначе фер чоек сум, ама од пп сум, така да ако си од ск можно е др недела да се оддолжам, а ако си од друго место:toe: само усно че го признаам поразот

Не се брзам. Кад-тад. Може да се соберете навивачи на Барса и да почастите пиво. Сепак у финале ќе играте...упс ова не е 2009. Извини.

Кое пиво бе не си полнолетен :pos:Сакаш да ги наебеш:
-Кој ти го даде
-Овие од Барса фановиве .:tv:

-Кој ти го даде

Абе они битно нека дадат па после и у станица нека идам. Знаеш, гага пиво е увек послатко.

Се вртеа ко изгубени, не знаеја на кого да додадат. Нафрлуваа и се молеа да дувне силен ветер и топката сама да влезе во голот на Интер. Тоа беше ''тактиката'' и ''прекрасната'' игра на Барселона вечерва.

Честитки за Мурињо, ова го може само тој и никој друг. Мило ми е што Интер е во финале, посебно заради Пандев, а и заради Занети и Маикон, ги почитувам премногу како играчи.

Од Барса - пички сите, освен Чави. Невидени плачковци. На чело со штакана Бускец.

Се најдобро во финале! :helou:

-Кој ти го даде

Хахаха, закони нас во пп не не фаќаат. Бај д веј, мој тип за финале е 2-1 за Швабите, не за друго, Робен партали по крило че ги напрај, а Олич че си ја дупни 5 пати глата за голови да дава:vozbud:

Многу ми се интересни овие не-интерашиве. Или да се изразам поубаво патетични!

Не можат да се радуваат на својот "успех", па ајде на туѓиот неуспех.

Јебига, КОМПЛЕКСИ!

Леле сега видов на ју-тјуб клипов, овој Валдес каков педер испадна!
Да имаше пиштол на лице место ќе го убиеше Мурињо!

Валдес не го мислев за вакво смрдле, Меси е пргаво гомце, ако е имба, носот-шпаклата го има во себе шабанското-Балканското... туку стварно шо им требаше ова со прскалкиве на крај!? :wtf:

стварно не се уопште спортсмени, еве Баерн поштено ќе си изгубат и ќе честитаат и ќутенката во Баварија ќе си се вратат :toe:

Тоа со прскалките беше за Мурињо! Пошто нели истрча на терен.....

Да му ја доловат атмосферата за победата ;)

стварно не се уопште спортсмени, еве Баерн поштено ќе си изгубат и ќе честитаат и ќутенката во Баварија ќе си се вратат :toe:
Леј жити све еј, дај повлечи го ова дур е време, ко што приметив ретко кога гаѓаш асално, имаше 1 од овие за Баерн шо навива у 10 потписи те смени. :)

namerno gi pustija prskalkite zs murinjo otidi da gi provocira navivacite na barsa i za da ne se naprave nekoj pogolem incident gi pustija prskalkite

Валдес не го мислев за вакво смрдле, Меси е пргаво гомце, ако е имба, носот-шпаклата го има во себе шабанското-Балканското... туку стварно шо им требаше ова со прскалкиве на крај!? :wtf:

Ај сеа кажи што би направил,ако успееш еднаш точно да прогнозираш????

Знам дека не замрази пошто 6 пати мораше гол да се соблакаш во сите државни институции од што имаш онака страшно прецизна прогноза,но тоа е тоа!Ние немаме ништо против тебе :helou:

namerno gi pustija prskalkite zs murinjo otidi da gi provocira navivacite na barsa i za da ne se naprave nekoj pogolem incident gi pustija prskalkite

а прскалките ги пуштија пошто мурињо таму правеше нешто и прскалките ги пуштија. да не праеше мурињо нешто немаше прскалките да ги пуштаат али напраи и затоа ги пуштија прскалките:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom