Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Накај 10. Реално и несубјективно (барем ја така мислам) како фан на Барса имаше 2 чисти пенали. Другото беше чисто. Е кога ќе се одземе пеналот на првиот натпревар, останува дека всушност во овој двомеч Челзи беше оштетен со само 1 пенал. Нешто што се случува во секој трет двобој.
Никој не е крив што мајмунон Дрогба 5 пати сам со Валдес не можеше да погоди.
Толку за лани, не коментирам веќе за минатата сезона.
СЕ е кажано,имаа шанса годинава да се докажат......ќе имаат и в година....

Брат следната не е од 18ч ЦСКА интер ? А после ке има по 1 меч дневно ....

??

Пенал и црвен?
92e7991e.gif

I dont think so.

Ај не се правете многу наивни,,,

Пујол е итро копиле и намерно ја постави ногата за да не му дозволи да шутне,,,според сите правила и прописи ова е чист фаул.А дали е за црвен е тоа е дикутабилно...

Пенал и црвен?
92e7991e.gif

I dont think so.

Чист пенал, но престрого даден црвен, end of story.
Со оглед дека го гледав Интер, не ја видов репетицијата асално, али по ова дефинитивно пенал било, и тоа апла случајно направен, без старт од Пујол.

Морам да признам после толку години гледање фудбал и еден куп изгледани утакмици ,ваква ситуација некој играч да ја заглави ногата во играч кој му налетува одпозади сеуште немав видено :pos2: ,па уште тоа да биде и пенал ...:tv: ептен добро исинхронизирано е :)
Се согласувам пенал дефинитивно ,црвен можеби престрого ,ама шо ги ебам бе :arsenal:

za crven u nikoj slucaj,a za penal neznam,neka kazat fudbalskite strucnjaci + i sudijata bese mnogu blisku
kako i da e rezultatot e odlicen,arsenal trebe da se nadminat sebesi za da odat vo cetvrt finale

Според мене, пенал имаше, му влезе Пујол во шутот, да не беше Пујол на тоа место, 99% таа шанса ќе беше гол. Црвениот картон е престрог.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom