Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене Интер - Лион, Барса - Арсенал, Бордо - Баерн .М, Цска.М - Манчестер.Ј

Пребарував на уефа сајтот и по прегледувањето на статистиката на сите натпревари, играч кој истрчал најмногу на еден натпревар е Фламини од Милан на реваншот со Манчестер и тоа истрчал 13 km , втор беше Пероти од Севиља кој вчера истрчал 12.4 km.Интересно е тоа дека само 3-4 играчи имаат истрчано над 12 а Фламини единствен со 13 :vozbud:

Сакам ЦСКА да се падне на Лион,Бордо јок, Барса па ич... може Интер :wink:

Интер и Арсенал мислам дека ќе идат до крај.Секако доколку се случи некое чудо па Барса да испадне некако.

Барселона е дефинитивно најмоќната екипа што некогаш ја имам гледано.Почнаа веќе и да не се радуваат кога постигнуваат гол:smir:

Интер и Арсенал мислам дека ќе идат до крај.Секако доколку се случи некое чудо па Барса да испадне некако.

Барселона е дефинитивно најмоќната екипа што некогаш ја имам гледано.Почнаа веќе и да не се радуваат кога постигнуваат гол:smir:

за ова си дефинитивно во право...но ако е барса најмоќна не значи дека сите ќе ги победи и дека е непобедлива..според мене зависат многу фактори не само квалитетот..

Манчестер Јунајтед - Барса
ЦСКА - Баерн
Лион - Арсенал
Бордо - Интер

Вака ќе биде? Вака ќе биде! :vozbud:

Моја лична желба:
Барса-Бордо
Манчестер-Лион
Цска-Арсенал
Баерн-Интер

И јас би сакал нешто слично да се падне. Иако мислам дека Лион и ЦСКА ќе си ги сменат местата.

Инаку мислам дека интересно ќе биде Бордо со Барселона знаејќи дека Бордо има најмалку примени гола до сега. Ме интересира како Барса ќе се справи со тоа.

Barcelona-Manchester
Bayern-CSKA
Inter-Bordeaux
Lyon-Arsenal

Така сакам, а како ќе излезе незнам.

Тоа им е рутина, секојдневие :toe:
Секој натпревар си постигнуваат several :)

Не сакам уште сега да се паднеме со Јунајтед. Ќе изгуби на квалитет натпреварувањето. Инаку сеедно е кој тим ќе ни го "додели" ждребот. Иако мора да признаам дека го преферирам Арсенал.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom