Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
16.02---10.03
Лион-Реал 1:0
Милан-Ман Ју 2:3

17.02---09.03
Баерн-Фиоре
Порто-Арсенал

23.02---17.03
Штутгарт-Барса
Олимпијакос-Бордо

24.02---16.03
ЦСКА-Севиља
Интер-Челзи

А зошто да не влеземе ?Со ваква игра како во првото полувреме и максимална реализација 5 комада ги примате па што сака нека биде

Ама друго е Сан Сиро а друго е Олд Трафорд.Кога дома не искористивте на гости уште помалце.

омг и вие ли имате нешто да кажете?:toe:

Што да не напишав нешто погрешно??..не сум во право??..јас од кога пратам фудбал вие миланезите сте најоптимисти алал нека вие..па каде имаш видено толку ние да се курчиме интерашите посебно против манчестер или сега против челзи.....па сега дома изгубивте и тоа од манчестер јунајтед а што мислите дека нагости ќе направите нешто...сега претпоставувам што пост ќе вратиш демек интер слаб бил ова она во ЛШ секоја година испаѓа..за ова дека интер е слаб во ЛШ знам..ама во моментов пишуваме за двомечот Манчестер-Милан каде милан нема скоро никакви шанси....Просто неможам да се изначудам на вашиот оптимизам..Па дали се сеќавате кога последно Манчестер изгубил на олд трафорд во нокаут фазата и то со ДВА гола разлика:tapp::tapp:......значи вашиот отпимизам е нереален....:toe:

Од секогаш сум бил фан на играта на Варгас, да видиме како ќе се покаже на потежок натпревар :)

Што да не напишав нешто погрешно??..не сум во право??..јас од кога пратам фудбал вие миланезите сте најоптимисти алал нека вие..

A ќе ти биде тешко да не се замараш со Милан и Миланезите? Пошто гледам многу си опседнат со тоа,зошто се оптимисти...ЛоЛ ,па затоа што го сакаат клубот. Интер да беше у иста ситуација ти немаше ни да го гледаш реваншот така? Ако изгубиш надеж веднаш незнам што навивач си ти... секој за секого,многу не отпишуваат предвреме,имаме големи подвизи во ЛШ за разлика од вас па затоа сите овие работи ти изледаат нереално.Не ми реплицирај,затворена дискусија. :smir:

Ван Гал тера некој свој инает,ако не ги смени крилата нема да победат вака !

Robben 1-0! ::D

Интересно прво полувреме изиграа Баерн и Фиорентина. Не очекував дека Италијанците дека толку добро ќе се снајдат, но ме изненадија. Сосема добро се држеа. Ама Баерн има потешкотии дур го постигне првиот гол, после...дава по 3-4. Мислам дека и во второто полувреме ќе биде така доколку не постигне Фиорентина брз гол. :toe:

абе овој судијата шо суди за баерн и фиорентина е:zver:

:pos2::pos2:

Ако овој Овербо е судија, јас сум Чак Норис:tv: Го заеба натпреварот

Не очекував ваква дисциплинирана игра на Фиорентина, одлично ги затвараа Рибери и Робен, и не им дозволуваа тие да си ја играат својата игра. Исто и во првото полувреме имаа скоро ист посед на топка со Баерн, сега во второ Баерн после примениот гол ја презеде иницијативата, но не направија ништо конкретно. Ако успеат Фиорентина да издржат на Алианц, ќе биде мноогу возбудливо во реваншот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom