- Член од
- 14 ноември 2013
- Мислења
- 7.334
- Поени од реакции
- 23.075
Како ти го отвора форумот мене ова ми го дава.На форумот Builds mk некој имаше пишано
Прегледај го приврзокот 438791
Not Found
HTTP Error 404. The requested resource is not found.
Како ти го отвора форумот мене ова ми го дава.На форумот Builds mk некој имаше пишано
Прегледај го приврзокот 438791
Јас го отварам на мобиленКако ти го отвора форумот мене ова ми го дава.
Not Found
HTTP Error 404. The requested resource is not found.
Eве Тетово колку што успеав да сликнам со моја мала висина да ѕирнам внатре.
Прегледај го приврзокот 438887
Прегледај го приврзокот 438888
Ваков бев буквално. Со мојава висина толку можев да видам. Беше затворено имаше еден што седеше блиску до врата и незгодно ми беше да сликнам. Сликнав набрзина.
A prugata Kon bugarija I klinickiot centar?По најавите, написите од медиумите, фамата и сите информмации собрани на куп од минатото до сега изгледа ќе биде тесна трка меѓу овие и автопатот Кичево-Охрид. Би рекол 1-Х-2 дека е 1.05-1.15-1.05.
Не се толку извикани како овие, да прашаме луѓе на улица сите ќе знаат за автопатот и за Лидл а ретко кој за пругата или клиничкиот. За пругата последен муабет беше дека нема да биде ради теренот треба да дадат сто миљарди евра за 20 километра или како и да беше некои такви суми. За клинички плаќаат некои пенали и тоа тешко.A prugata Kon bugarija I klinickiot centar?
Atomska elektrana se gradi za 5 godini a ne skladiste za hrana
Мислиш ќе понудат мн подобри плати за продажен персонал ? За административниве позиции од она што слушам од познаници што биле на интервју не нудат кој знае колку поголеми плати од конкуренцијата, освен ако не прават корекции подоцна кога ќе почнат турбоПосле нова година голем дел од регионалните менаџери што изминатите 3 години беа испратени на обуки ги враќаат во Македонија. Исто така скоро комплетиран им е откупот на имот за првиот бран на маркети кои ќе се отворат. На голем дел веќе се почнати градежни активности. Нема да ме чуди наскоро да почнат и обуките за продажен персонал во маркетите. Тек тогаш другиве маркети ќе почнат сериозно да кашлаат со персоналот, особено со квалитетните луѓе.
Dobro be makedonce, do koga desavki kako doaganje na Lidl e nesto wooow?После нова година голем дел од регионалните менаџери што изминатите 3 години беа испратени на обуки ги враќаат во Македонија. Исто така скоро комплетиран им е откупот на имот за првиот бран на маркети кои ќе се отворат. На голем дел веќе се почнати градежни активности. Нема да ме чуди наскоро да почнат и обуките за продажен персонал во маркетите. Тек тогаш другиве маркети ќе почнат сериозно да кашлаат со персоналот, особено со квалитетните луѓе.
И кам ги цеди па не си нешто потресенDobro be makedonce, do koga desavki kako doaganje na Lidl e nesto wooow?
Pa od tamu i do koga razmisluvanja deka Lidl ke bide druga galaksija za toa sto go imame tuka?
Jas znam luge sto rabotat vo Lidl i Aldi na Zapad, nemozat glava da krenat od rabota, gi cedat go limuni.
Kaj nas Lidl osven akcii na nekoi produkti na odredeni periodi, nema ama bas nisto da donese novo, so cenite odamna veke ne e evtino.
Neznam sega kako e vo Kam ama do pred dve godini Kam imase prilicno poniski ceni od Lidl.И кам ги цеди па не си нешто потресен