Каде што е почнато градење таму и им се продавниците. Ако ти можеш побрзо преземи го Lidl во Македонија и отвори за брзо маркети, што друго веќе да ти пишам стварно јас не знам.А Лидл во Македонија работи, ако работи каде му се продавниците
Каде што е почнато градење таму и им се продавниците. Ако ти можеш побрзо преземи го Lidl во Македонија и отвори за брзо маркети, што друго веќе да ти пишам стварно јас не знам.А Лидл во Македонија работи, ако работи каде му се продавниците
Да повторам уште еднаш. Едно е да ја регистрираш фирмата а друго е да купиш плац и на него 2 години, со зборови две години една лопата малтер да не фрлиш. Сигурно и во Србија после две години откако го купиле плацот за првата продавница, му текнало дека треба да направат и дистрибутивен центар. Можеби лани имал милијарда и пол профит ама годинава сигурно нема да имаат, особено после зарибувањето на германски економски мотор. Инаку големите корпорации се одлично место за криење на не работници и правење уште поголеми промашувања.Ти верувај во што сакаш слободна држава е, ама ти пишаа на предходните страни колку време било до отварањето и во Србија. Лидл е гигант и сака се да му биде под конец, има строги стандарди а не земи под кирија работи. Лани имале милијарда ипол профит
Кој сум јас да му кажам на семоќниот Лидл како се води бизнис. Инаку додека тие се влечкаат со градбата на цела една продавница, небаре е атомско засолниште, од спротивната страна се изгради и проработи цел трговски центар и еден куп згради на повеќе ката. Јас само кажувам она што со своите очи го гледам а не она што некој сака да го види. Инаку ако таму има продавница што не одиш да пазариш, еве денес е сабота таман ден за пазарење.Каде што е почнато градење таму и им се продавниците. Ако ти можеш побрзо преземи го Lidl во Македонија и отвори за брзо маркети, што друго веќе да ти пишам стварно јас не знам.
Можеби не знам не сакаат за брзо да отворат во Скопје. Можеби имале некој проблеми при градба па оди споро.Кој сум јас да му кажам на семоќниот Лидл како се води бизнис. Инаку додека тие се влечкаат со градбата на цела една продавница, небаре е атомско засолниште, од спротивната страна се изгради и проработи цел трговски центар и еден куп згради на повеќе ката. Јас само кажувам она што со своите очи го гледам а не она што некој сака да го види. Инаку ако таму има продавница што не одиш да пазариш, еве денес е сабота таман ден за пазарење.
Веројатно треба само внатре да се среди, за што ќе им треба најмалку уште една година а можеби и повеќе бидејќи во нивата од тетка му на Максо засега само столбови се никнати а за ѕидовите ќе треба да почекаме уште некоја година .Можеби не знам не сакаат за брзо да отворат во Скопје. Можеби имале некој проблеми при градба па оди споро.
Ете во Битола е готов објектот, веројатно само внатре да се среди треба.
Прегледај го приврзокот 437662
(Фото) Изграден е маркетот на Лидл во Битола - еМагазин
Маркетот на Лидл во Битола е изграден. Оваа е првиот завршен маркет на германскиот ланец во Македонија, кој гради маркети и во Скопје и Кавадарци, а планира да отвори маркети и во Штип, Тетово и Кичево. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ ЕКСКЛУЗИВНО: Лидл сака да отвори уште еден маркет во Битола Истиот се...emagazin.mk
Што и да ти пишам ти ќе најдеш влакно во јајцето, нешто за да пишеш нема да го биде.Веројатно треба само внатре да се среди, за што ќе им треба најмалку уште една година а можеби и повеќе бидејќи во нивата од тетка му на Максо засега само столбови се никнати а за ѕидовите ќе треба да почекаме уште некоја година .
Автоматски споено мислење:
Инаку за ваша информација на времето и големиот трговски ланец Певец од Хрватска купи неколку плацови во Македонија па дури и успеа да отвори еден објект на патот за Гостивар за набрзо да ја затвори фирмата.
Што волку го браниш Лидл сигурно се спремаш да бидеш шеф таму. Мој совет, барај си друга работа, ќе остариш додека да почнат да работат.Што и да ти пишам ти ќе најдеш влакно во јајцето, нешто за да пишеш нема да го биде.
Не го бранам ме нервира што си запнал дека нема да го биде зошто сеуште нема отворено маркет. Им светеше на глава па знаеш дека нема да го биде?Што волку го браниш Лидл сигурно се спремаш да бидеш шеф таму. Мој совет, барај си друга работа, ќе остариш додека да почнат да работат.
Касиер ќе бидеш?Не го бранам ме нервира што си запнал дека нема да го биде зошто сеуште нема отворено маркет. Им светеше на глава па знаеш дека нема да го биде?
И ако се вработам што тебе тоа толку ти е проблем?
Тоа сигурно не.Ако има нешто за работање што може ќе ми се допадне можеби би размислил.Касиер ќе бидеш?
Брат, што се замараш да му реплицираш, бескорисно е, видов ја колку е саат пред месеци, затоа факалависта. Аргументот е не си прошетал повеќе од Лептокарија, Врање итн, затоа чекај он да ти каже како е у супер ултра мега маркети на Малдиви, Хаваи и Дубаи, не се замара он со пазарџии ко нас у дисконти ко Лидл у Коњари. Сеа чекам реакција и стил на смеење или тажно емоџи.Не го бранам ме нервира што си запнал дека нема да го биде зошто сеуште нема отворено маркет. Им светеше на глава па знаеш дека нема да го биде?
И ако се вработам што тебе тоа толку ти е проблем?
Тебе ќе стават за главен кодош во продавницата, за тоа имаш одлични предиспозицииТоа сигурно не.Ако има нешто за работање што може ќе ми се допадне можеби би размислил.
Само да е понастрана од пари двање земање, за касиер има све и на екран да гледаш ама сум скаран со математика и многу пари.
А ти си прошетал подалеку од наведените места па да кажеш нешто против? Јас убаво ги наведов причините зошто Лидл нема кај нас да успее. Доколку имаш подобри аргументи слободно изнеси ги наместо да кенкаш.Брат, што се замараш да му реплицираш, бескорисно е, видов ја колку е саат пред месеци, затоа факалависта. Аргументот е не си прошетал повеќе од Лептокарија, Врање итн, затоа чекај он да ти каже како е у супер ултра мега маркети на Малдиви, Хаваи и Дубаи, не се замара он со пазарџии ко нас у дисконти ко Лидл у Коњари. Сеа чекам реакција и стил на смеење или тажно емоџи.