Никој не го интересира кои се придобивките од Лидл во Татаристан.Кај нас единствена придобивка од Лидл е дека дават одлични плати. Друго ништо
![]()
Интересират се бе д'рт келеш, пукај се... не се сите као тебе хејтериНикој не го интересира кои се придобивките од Лидл во Татаристан.
Мислам дека и никој не го интересира дека никој не го интересира.
До толку сте умрени.
Се надевам ќе градат и во други градови низ Македонија. Кога бев во еден од Lidl маркетите во Грција едно лето ми се допадна делот со лебови и пецива беше доста убаво среден хигиенски за самопослужување. Во Грција сум бил и во друг Lidl маркет но колку шѕо приметив се зависи понудата и на кое место е маркетот. Во едниот кај што бев тој што го спомнав со лебовите имаше доста голема понуда додека еден друг немаше толку голема понуда избор храна и други работи.Објавија порталиве дека Лидл се регистрирал кај нас а ке биде воден од бугарска филијала
штом е од централен регистар објавено сигурно е точно
мислам дека никаде до сега немаат отварано у молови и претежно си градат објекти надвор од градовите така да моја прогноза е некаде во општина Илинден
Па ако се како во Германија со цените, ќе бидат како наш стандард производитеСум за и за не... Бидејќи знам дека доколку се отвори нема храната да е со ист квалитет како другите земји, и нормално да се спрема наш стандард производите