- Член од
- 5 мај 2016
- Мислења
- 228
- Поени од реакции
- 197
Германци не се заебаваат со години да отвараат нешто, нешто смрди на криминал овде....Тебе не можам воопшто да те разберам. Што и да пишеме ти контра негативно одма како за инает.
Германци не се заебаваат со години да отвараат нешто, нешто смрди на криминал овде....Тебе не можам воопшто да те разберам. Што и да пишеме ти контра негативно одма како за инает.
ке имаат свежо месо 10 пати подобро од месарите хехеГерманци не се заебаваат со години да отвараат нешто, нешто смрди на криминал овде....
Не се сомневам дека ќе бидеш дел од ваква толпа.Вака кога ќе се отворат маркетите сите ќе чекаме свечено отварање за да влеземе наеднаш
Јас ќе чекам да се намали толпата. Не сум будала од прв ден кога има и други денови.Не се сомневам дека ќе бидеш дел од ваква толпа.
те читам задниве неколку поста и чуден си ми.Дали нешто контра имаш Лидл и те опфаќа како конкуренција во иста дејност си или си чудак.Нормално дека ќе работат минимално и базично со 50 луѓе и да започнат почетни есенцијални операции во Македонија и етаблирање.Управа, канцеларија или хиерархиската структура од колку се сочинува како дирекција? 10 посто е управата,90 проценти е физичкиот работник од вкупната бројка на фирмата.50 вработени, па овие или нешто работат нелегално или се трак асистенција во уса. 1 година да плаќаш 50 вработени за нешто што непостои е нешто што УЈП, Финансика полиција треба да се заангажира повеќе...
Први месеци нема да има влагање.масакар сигурно ќе биде.
И понатака да ме читаш.те читам задниве неколку поста и чуден си ми.Дали нешто контра имаш Лидл и те опфаќа како конкуренција во иста дејност си или си чудак.Нормално дека ќе работат минимално и базично со 50 луѓе и да започнат почетни есенцијални операции во Македонија и етаблирање.Управа, канцеларија или хиерархиската структура од колку се сочинува како дирекција? 10 посто е управата,90 проценти е физичкиот работник од вкупната бројка на фирмата.
Ќе биде на почеток возбуда за луѓево. Ќе се збори меѓу луѓе во Lidl купив ова купив она ама после еден до два месеци ќе се сведе на секојдневно.Први месеци нема да има влагање.