Либерална или затворена?

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали повеќе ве привлекуваат палавите или мирните/повлечени(како сакате наречете ги)??

• Вкупно гласачи
    33
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.787
Поени од реакции
4.039
Да замислиме хипотетичка ситуација каде седиш во друштво се две девојки Стаменка и Петранка,
Стаменка е ќутлива, срамежлива, не збори за и околу секс, или ако каже нешто ќе се поцрвени.
Петранка пак, си кажува омилени пози, кажува двосмислени фрази, најотворено разговара на тема „секс“.

Моето прашање за мажите: која од овие две ви е попривлечна и зошто?
На која би и пришле попрво за муабет или за нешо повеќе?

За жените: Какви сте вие во овој поглед?
Која од овие два типа би имала тенденција да ви стане другарка?
Дали би осудувале или антипатизирале(зборов јеа) страмежливост/отвореност?

Уствари двата пола имаат право да одговорат на прашањава.
Фала!

Петранка би ми била најдобра другарка.Јас сум многу отворена и за се си зборувавме со другарките.
Доколку една девјка е многу срамежлива мислам дека пропушта многу во живтот.

Петранка би ми била најдобра другарка.Јас сум многу отворена и за се си зборувавме со другарките.
Доколку една девјка е многу срамежлива мислам дека пропушта многу во живтот.
ili pak mozebi krie nesto.
inaku jas bi odbral nesto izmegu.

Петранка: Кучето што лае не каса!

Така што, следствено, таа ќе биде тапа во кревет и на секои 10 секунди ќе ме прашува дали добро ми е наместен кондомот да не останела трудна!

Имам другарка Петранка, едноставно уживам во разговорите со неа од тој жанр.
Сета таа отвореност асоцира на искреност и тотална верба како другар. Кул.

Јас сум многу срамежлива и не зборувам за секс ни во лудило,незгодно ми е кога пред мене разговараат на таа тема.

Нот.

Да замислиме хипотетичка ситуација каде седиш во друштво се две девојки Стаменка и Петранка,
Стаменка е ќутлива, срамежлива, не збори за и околу секс, или ако каже нешто ќе се поцрвени.
Петранка пак, си кажува омилени пози, кажува двосмислени фрази, најотворено разговара на тема „секс“.

Моето прашање за мажите: која од овие две ви е попривлечна и зошто?
На која би и пришле попрво за муабет или за нешо повеќе?

Одговор на првото прашање: таа што е поубава односно има поголеми цицки.
Одговор на второто прашање: за муабет е таа муабетчиката, бидејќи со другата само монолог ќе се води.

Јас сум многу срамежлива и не зборувам за секс ни во лудило,незгодно ми е кога пред мене разговараат на таа тема.

Нот.

HOT :)

Па, не знам зошто сексуалните разговори (општите, не сопствените интимни детали) треба да предизвикуваат срам?! Не сме сепак мали деца, па ќе глумиме „лудило“ дека сме со крст на чело и сме мали и не помислуваме барем еднаш во денот на секс.

Секад во друштво поише ме привлекувале тие шо ќутат. Повлечени. Жена шо ќути..јеј :D bingo

Пази се брат не скокај туку така, србите не за џабе имаат поговорка: испод мира триста вира.

Ја би од овие две да направам една Стаменопетранка. :)
Интересно е да ја расоблечеш отвореноста (Петранка), ама не и да ја разголиш (Стаменка), пошто во таква состојба знае да стане невкусна.

Што измеѓу?
Објасни малце:)

Немој толку да пишуваш те молам:)
Објасни малце зашо:)
pa nekoja sto ne e premnogu liberalna(sto sepak si ima i nekoe drzenje),i definitivno ne nekoja koja e zatvorena,pa se sto e za svetov normalkno nejze i e strano,treba da e vo tek so vremeto(ama i da drzi do sebe).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom