- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
ПАЛАВИ девојќи ме привлекуваат, мирните и повлечени девојќи се досадни
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Мене ме нервира кога некој ќе земе толку отворено да зборува за сексот. Поготово некој што не ми е толку близок, се гледаме на неколку наврати и ќе почне да меле за последниот пат кога имал/а секс, бла, бла. Работава ми испаѓа еј, ја зборам за секс, види колку сум интересен/на. А сите околу превртуваат очи.
Во суштина, јас ако сум си со блиски луѓе си збориме за се. Ама некој што се запознавам или го гледам два три пати да ми збори, ми е незгодно и ме нервираат такви луѓе.

Па добро, друго е кога не збориш за твојот сексуален живот. На пример, со една се гледаме прв пат преку заедничка пријателка и почнува да збори како вчера имала секс, како тој и го бапнал толку јако што низ грло ќе и излезел. И ај сега? Многу ми е гајле мене за тоа. Е тоа ме нервира![]()

Да замислиме хипотетичка ситуација каде седиш во друштво се две девојки Стаменка и Петранка,
Стаменка е ќутлива, срамежлива, не збори за и околу секс, или ако каже нешто ќе се поцрвени.
Петранка пак, си кажува омилени пози, кажува двосмислени фрази, најотворено разговара на тема „секс“.
Моето прашање за мажите: која од овие две ви е попривлечна и зошто?
На која би и пришле попрво за муабет или за нешо повеќе?

Па Петранка многу нормално, ретки се тие машки што сакаат СтаменкиДа замислиме хипотетичка ситуација каде седиш во друштво се две девојки Стаменка и Петранка,
Стаменка е ќутлива, срамежлива, не збори за и околу секс, или ако каже нешто ќе се поцрвени.
Петранка пак, си кажува омилени пози, кажува двосмислени фрази, најотворено разговара на тема „секс“.
Моето прашање за мажите: која од овие две ви е попривлечна и зошто?
На која би и пришле попрво за муабет или за нешо повеќе?
За жените: Какви сте вие во овој поглед?
Која од овие два типа би имала тенденција да ви стане другарка?
Дали би осудувале или антипатизирале(зборов јеа) страмежливост/отвореност?
Уствари двата пола имаат право да одговорат на прашањава.
Фала!