LHC Судрувач на честички (Церн, Божја Честичка, Бозон, Хигс)

Член од
8 декември 2007
Мислења
254
Поени од реакции
9
Големи рискантни работи. Па таму се собрала целата интелегенција од светот. И што? Се коцкаат со нешто кое нее е нивно. Изигруваат богови. Во влог го ставаат целото човештво. Прво си поигруваат со иљадници и ги жртвуваат(Хирошима,Нагасаки..) е сега одат на се или ништо. Па доколку постои и најмала шанса за такво нешто(Апокалипса),тоа треба да се прекини. Тоа е мое мислење а и на многу други.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^ Ти ма стигна?

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Јас сум сигурен оти нема ништо добро да излезе од тој експеримент.Целта на тој експеримент е да се дознае од што е создадена планетата и целата вселена.А сигурно тие што стојат зад овој експеримент заборавиле или пак не сакат да веруват дека сето тоа е создадено од Господ.Така да...колко и да истражуват никогаш нема да најдат научно објаснување за тоа.А експериментот ке трае до 21декември 2012год. а на таа дата се очекува да се случат многу работи,и ако се појави некогаш црна дупка...мислам дека тоа ке биде точно на :vozbud:21декември2012год.:vozbud:
чекај сега... веруваш во господ или во календарот на маите? :uvo:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
А да видите мене што ми се деси вчера. Седим на столче и одеднаш почнав лагано да пропаѓам надоле. Мислев дека е готово со мене се` додека не видов дека сум го пропаднал седиштето на столчето :pos2:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.337
Поени од реакции
6.018
Јас сум сигурен оти нема ништо добро да излезе од тој експеримент.Целта на тој експеримент е да се дознае од што е создадена планетата и целата вселена.А сигурно тие што стојат зад овој експеримент заборавиле или пак не сакат да веруват дека сето тоа е создадено од Господ.Така да...колко и да истражуват никогаш нема да најдат научно објаснување за тоа.А експериментот ке трае до 21декември 2012год. а на таа дата се очекува да се случат многу работи,и ако се појави некогаш црна дупка...мислам дека тоа ке биде точно на :vozbud:21декември2012год.:vozbud:
:)Колку си само самиот контрадикторен..Веруваш во Господ , или во Маите?

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
А да видите мене што ми се деси вчера. Седим на столче и одеднаш почнав лагано да пропаѓам надоле. Мислев дека е готово со мене се` додека не видов дека сум го пропаднал седиштето на столчето :pos2:
а па мене да видите шо ми се деси брат ми пуштил некој звук со иритирачко зуење и го ставил на репит и јас се разбудвам и си реков готово е ама го открив од ко седнав на комп

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.141

:pos2::pos2::pos2::pos2:Абе ајде нема ништо сега за сега црната дупка треба да се создаде на 21 при судирот на двете честички

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
:)Колку си само самиот контрадикторен..Веруваш во Господ , или во Маите?
Секако дека верувам во Господ,а тоа за Маите и нивниот календар не ни сакам да верувам во тоа...Ама нели ви е чудно што се ке се случи баш на тој ден?:toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.337
Поени од реакции
6.018
Секако дека верувам во Господ,а тоа за Маите и нивниот календар не ни сакам да верувам во тоа...Ама нели ви е чудно што се ке се случи баш на тој ден?:toe:
Абе Гладијаторе, не е 21 Декември испитувањето, туку 21 Октомври... До некни се викаше дека 10 Септември е крајот на светот, кога ќе дојди 2012 ќе се вика дека 2036 година, и така натаму...

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
ако сакате да не ВИ се случи ништо ќе треба да уплатите 100 евра кај мене на жиро сметка
утре ќе ја добиете сметката и деталите...
за првите 10мина ќе има и попуст :vozbud:
Јас уплатив :pipi:
ај да видам тоа фискалната, ако не сакаш да ти ги пратам од УЈП :vozbud::vozbud:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Абе Гладијаторе, не е 21 Декември испитувањето, туку 21 Октомври... До некни се викаше дека 10 Септември е крајот на светот, кога ќе дојди 2012 ќе се вика дека 2036 година, и така натаму...
па за некого беше 10 септември крај:nesum:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.337
Поени од реакции
6.018
па за некого беше 10 септември крај:nesum:
Беше..А знаеш ли зошто??Од некои што немаат работа, и сеат страв низ луѓето за некој божемен крај,и триста глупости..Затоа беше...

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
не ми е јасно која е поентата сам да се убиеш ако веќе идат крај на свет па така ќе умреш... што да трошиш пари за отрови
па искористи го крајот максимално бе да му ебам мајката...
а и плус не беше воопшто сигурно дека ќе е крај
т.е. ич не беше

Kajgana Shop

На врв Bottom