LHC Судрувач на честички (Церн, Божја Честичка, Бозон, Хигс)

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.697
Дајте нека го голтнит на судијана.....шо било она...:uvo:

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Jeeeeeee ne umrevme..:) ...kevoj sum so ke si poziveam :) btw mislam deka temava e najaktivnata tema na cel forum.Maheri ste.:vozbud:

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
само го плашеа народот,,без врска,,јасно беше дека нешто на кое се работело толку долго време нема шанси да предизвика штета,,но сепак црвот на сомнежот секогаш не јаде..Но фала богу ,,се се заврши добро:helou:

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
(+18)
Добив ексклузивни информации дека црната дупка која и се заканува на нашата планета постои веќе некое време, но само мал број на луѓе знаеле за неа. Денеска најдов и фотографија од црната дупка, како се спрема да проголта некој објект. Ги молам тие со слаб стомак да не ја отвараат сликатаtuka

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
(+18)
Добив ексклузивни информации дека црната дупка која и се заканува на нашата планета постои веќе некое време, но само мал број на луѓе знаеле за неа. Денеска најдов и фотографија од црната дупка, како се спрема да проголта некој објект. Ги молам тие со слаб стомак да не ја отвараат сликатаtuka
Wooooooooooow.
Страшно. Готови сме! Ќе не голтне црната дупка....:pos2:

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9
Знаете што е страшно? Страшно е тоа со помош на овој експеримент да откријат точно од што се состои атомот се до најситните честички, а со помош на тоа понатаму да можат слободно од хемиските елементи да ги претвораат во чиста енергија или од едни во други на пример од водород во кислород со промена на составот на атомите... Е дури тогаш ќе биде крај на светот...

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
ако сакате да не ВИ се случи ништо ќе треба да уплатите 100 евра кај мене на жиро сметка
утре ќе ја добиете сметката и деталите...
за првите 10мина ќе има и попуст :vozbud:

Ј

јовица11

Гостин
Ми мириса на нов бестселер на Ден Браун,ако вие само давајте му инспирација:smir:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
ако сакате да не ВИ се случи ништо ќе треба да уплатите 100 евра кај мене на жиро сметка
утре ќе ја добиете сметката и деталите...
за првите 10мина ќе има и попуст :vozbud:
ууфф само каков бизнис ке има, ајде кај мене е 50 евра на пола !

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Знаете што е страшно? Страшно е тоа со помош на овој експеримент да откријат точно од што се состои атомот се до најситните честички, а со помош на тоа понатаму да можат слободно од хемиските елементи да ги претвораат во чиста енергија или од едни во други на пример од водород во кислород со промена на составот на атомите... Е дури тогаш ќе биде крај на светот...
Ај појасни ми го ова последново како може да доведе до крај на светот?

Да не мислиш дека така ќе се создава повеќе ураниум и повеќе атомски бомби? И да имаат 10000 такви бомби ќе нема да имаат г'з да ги пуштат дека и самите ќе знаат дека нема каде да се искористат до толку бомби и дека само финтата со тие бомби е за плашење и конкуренција со другите држави со тоа кој има повеќе.

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Јас сум сигурен оти нема ништо добро да излезе од тој експеримент.Целта на тој експеримент е да се дознае од што е создадена планетата и целата вселена.А сигурно тие што стојат зад овој експеримент заборавиле или пак не сакат да веруват дека сето тоа е создадено од Господ.Така да...колко и да истражуват никогаш нема да најдат научно објаснување за тоа.А експериментот ке трае до 21декември 2012год. а на таа дата се очекува да се случат многу работи,и ако се појави некогаш црна дупка...мислам дека тоа ке биде точно на :vozbud:21декември2012год.:vozbud:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
На 21Декември 2012 ќе почне Зима. Би требало да биде една од најтоплите Зими ever. :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom