LHC Судрувач на честички (Церн, Божја Честичка, Бозон, Хигс)

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Ej se gledame utre so tie so ke bidat vo cistilisteto...jas trebase v pekol da odam ama potplativ tamu malce srediv rabotata barem v cistiliste da pojdam nekako:) se gledame najmili moi... se nadevam deka utre koga ke stanam vo 12 casot za na skolo ke bidam ziva i zdrava i ke vi ostavam eden post vo koj ke se raduvam zato so ne sme umrele

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Изгледа толку од плановите за идење на СП во пливање во Рим 2010?:(
абе фросе бе... ужифкич ма...
во дупката ќе има и базенче, ќе прајме и водени лудории ко на времето на мтв... :back:

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Ej ич не се секирајте за смештај таму долу сеа се слушнав со овој главниот таму...овој Луцифер де и се договорив за смештај ептен поволно(сеа и за мене ке има некој денар де то се подразбират).
ке има апартмани со интернет кабелска ова она... и нормално ке има и клима зш изгор е долу, котли, оган, ова , она да не се објаснувам ме свативте де.

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
ЗБОГУМ!!!
отидов ја да спијам
п.с. Планирајте Собиранка долу:vozbud:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
заборај да им кажиш за сабајле да се облечат потопло со бунда нешо зш многу ќе е ладно во дупката...
ќе даваме и парно али ќе се плаќат нормално...
за ко ќе стигниме ви пишит погоре за апратманите шо како :pipi:

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
Не се плашете де, 500 години под турско издржаввме та сега од експеримент да се плашиме. Нели гледате дека со нас цело време експериментираат. И ако целиот свет отиде у аут на крај пак ке остане еден македониец, не за друго, за инат на комшиите.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Ебати животот , све се врти околу некаква дупка :toe:

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
за колку време би се развила таа црна дупка и би ја проголтала земјата? некој има ли одговор на ова прашање?

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Добро вие немате некоја попаметна работа да праите пред умирачка. А што е со админиве, на одмор ли отидоа. Темава не е у сеир. Бог да чува, ама не од црна дупка, туку од ненормални луѓе.

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Абе овие мајчиниве дан не заебаја море дан го пуштија експериментов предвреме??
Глеам нешо НЕТов почна да ми пагат

Kajgana Shop

На врв Bottom