Xfire
fino alla fine
- Член од
- 9 август 2008
- Мислења
- 7.355
- Поени од реакции
- 2.248
Чекај до 5 сабајле ако се случи ова ќе видаш, ако не ке си легнеш ! :smir:Mnogu li crna ke bide?![]()
Чекај до 5 сабајле ако се случи ова ќе видаш, ако не ке си легнеш ! :smir:Mnogu li crna ke bide?![]()
зависит како ќе бидит расположенаMnogu li crna ke bide?![]()
Нема да си бе, ќе цркнеш предвреме...Што да чекаме, утре сабајле сум на школо...:pos2:
е незнам дали ќе има школо во дупката, искрено не верувамШто да чекаме, утре сабајле сум на школо...:pos2:
Тоа црна дупка ке биди во 5 ти во 5 не си на школо ти си сигурно во 7, така да пред школскиот ден ке се видиме во дупката!Што да чекаме, утре сабајле сум на школо...:pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: не ми е мил компјутеров не го гасам и тој сака да дочека нова година!Ајде, како шо викаат на страниве, ќе ја снемало струјата па потоа светот ќе одител. Затоа, ако ви се мили компјутерите изгасете ги од струја. Можеби и ќе биде за џабе трошење време, но не се знае, ќе видиме.
Овој сто посто е сигурен во смртта...Ајде, како шо викаат на страниве, ќе ја снемало струјата па потоа светот ќе одител. Затоа, ако ви се мили компјутерите изгасете ги од струја. Можеби и ќе биде за џабе трошење време, но не се знае, ќе видиме.
имаше една песна од агуш мислам...Ајт отидов да легнам да спијам... бар мирно ќе заминам, не вака...![]()