LHC Судрувач на честички (Церн, Божја Честичка, Бозон, Хигс)

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Ne go golta be toj eksperiment e praven za vo 20031 godina koa ke padne toj golemiot satelit golem kako tri kontinenti..... ne ja golta zemjata ne se sekirajte zivi ke bideme :)
Петар, ако ти се точни зборовите, утре имаш 2 милки од мене, ела у Мега или у X-ZONE, милка те чека!:back:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Acid, ај ако сакаш преведи го ова:
"All should leave Geneva.
Saturn turns from gold to iron,
The contrary positive ray (RAYPOZ) will exterminate everything,
There will be signs in the sky before this."

Т.е. не разбрав баш најдобро, ова одоздоле да не е преводот?
Не ти е сега криво што не си учел англиски пред да умреш? :tv:

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
НЕМА ШАНСИ ДА СЕ НАПРАВИ ЦРНА ДУПКА.БИДЕЈЌИ ЦРНАТА ДУПКА СЕ СОЗДАВА СО ЗГСНУВАЊЕ НА ЅВЕЗДА ТАКА НАРЕЧЕНО СУПЕР НОВА,ПРИ ТОА ДЕЈСТВОЕ КОМБИНАЦИЈА НА ОГРОМНА МАСА ВО МНОГУ МАЛА ТОЧКА,А ТОЛКАВА МАСА НЕМА ВО ЦЕЛ СОНЧЕВ СИСТЕМ А НЕ ПА НАЗ ЗЕМЈАТА.Ја мислам дека ова е најдобро тврдење и најдобар аргумент против сите глупости кој ги читаме кој се направени заради публицитет на настанот

R

reactive89

Гостин
Се прашувам само колку кондоми ќе бидат потрошени само за вечерва низ европа да не идеме подалеку... :pos:

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Се прашувам само колку кондоми ќе бидат потрошени само за вечерва низ европа да не идеме подалеку... :pos:
Oooo ja веќе почнав не знам за вас.
Секој за себе си гледа :pos2::pos2::pos2:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Доста бе ти со сателитот:pos:
Него, дај сменете го насловот, сите ќе го папаме изгледа:)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
НЕМА ШАНСИ ДА СЕ НАПРАВИ ЦРНА ДУПКА.БИДЕЈЌИ ЦРНАТА ДУПКА СЕ СОЗДАВА СО ЗГСНУВАЊЕ НА ЅВЕЗДА ТАКА НАРЕЧЕНО СУПЕР НОВА,ПРИ ТОА ДЕЈСТВОЕ КОМБИНАЦИЈА НА ОГРОМНА МАСА ВО МНОГУ МАЛА ТОЧКА,А ТОЛКАВА МАСА НЕМА ВО ЦЕЛ СОНЧЕВ СИСТЕМ А НЕ ПА НАЗ ЗЕМЈАТА.Ја мислам дека ова е најдобро тврдење и најдобар аргумент против сите глупости кој ги читаме кој се направени заради публицитет на настанот
Еве умен човек !! :pos2:

Почнаа и страни да отварат каде ке набројуват времето за кое ке умреме! :pos2:
http://warning.blackapplehost.com/

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Нема ништо да се деси - да ви објаснам со една проста аналогија...

ова в ие како да сакате да го креирате големиот кањон со помош на багерче од марката бобкет :pos2:

Значи расмислете што сте учеле за животниот век на нашето сонце и после ќе ви стане јасно ...
Најгомемиот хаос што може да се случи е некое преоптеретување на дел од европската електроенергетска мрежа зашто играшкава од 10 милијарди евреи троши малце поише од микроталасната што ја имам дома ...

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
еве охрабрување:
Нема да умреме

се заебавам бе, нормално дека ќе умреме

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Е да, да ве предупредам да не ги пишувате веќе страшните работи, дај овде охрабрувајте оти 10 пати отидов да мочам!:pipi:
Брат ево те охрабрувам нема да умриш

Ама за секој случај ак се десит нешо не мочај зш така полесен ке си и полесно ке те голтни тоа дупката. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom