LHC Судрувач на честички (Церн, Божја Честичка, Бозон, Хигс)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Леле, што е ова бе сите ке умирате :pos2:
дај бе не верувајте во оваа бе ццц како сте се заплашиле

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
http://warning.blackapplehost.com/

LHC прво ќе ја намали електричната енергија, но ќе го уништи светот!

LHC ќе генерира големи електромагнетни полиња кои ќе го заобиколат светот околу 1700 пати, и најпрво сета електрика ќе престане да работи. Тоа ќе се случи на 10 септември 2008 година. По неколку минути од снемувањето на електрична енергија, ќе приметите како минува ладен воздух низ атмосферата. Можно е да забележите некаков вид на слабо ѕвонење околу вас. Последното нешто што ќе го видите ќе биде силна светлина, нешто како aurora borealis ефектот на северниот пол. Потоа ќе ја осетите преголемата гравитација која ќе ве влече накај генерираните големи гравтациони полиња.​

:vozbud:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Ко ќе се напраи луфта во временскиот простор(после судирот на атоми) од него ќе излези вонземјански ентитет од друга димензија кој се храни со електрична енергија! Недај боже да се закачи на мрежата на ЕЛЕМ, дури тогаш којзнае колку ќе ни ја кренат струјата!!!

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Ги читам сите 3 страници од темава, и ќе умрам од страв:ija::oeoeoe::pred::pop:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Ко ќе се напраи луфта во временскиот простор(после судирот на атоми) од него ќе излези вонземјански ентитет од друга димензија кој се храни со електрична енергија! Недај боже да се закачи на мрежата на ЕЛЕМ, дури тогаш којзнае колку ќе ни ја кренат струјата!!!
Me presmea be covek. Krajot ke bide, ama kako sto e kazano vo otkrovenieto a ne so accelatorot na CERN.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
LHC ќе генерира големи електромагнетни полиња кои ќе го заобиколат светот околу 1700 пати, и најпрво сета електрика ќе престане да работи. Тоа ќе се случи на 10 септември 2008 година. По неколку минути од снемувањето на електрична енергија, ќе приметите како минува ладен воздух низ атмосферата. Можно е да забележите некаков вид на слабо ѕвонење околу вас. Последното нешто што ќе го видите ќе биде силна светлина, нешто како aurora borealis ефектот на северниот пол. Потоа ќе ја осетите преголемата гравитација која ќе ве влече накај генерираните големи гравтациони полиња.
ОСТАНУВАТ УШТЕ 7 ЧАСА,7 МИНУТИ и 10 СЕКУНДИ!
Јас одам да завршам некои работи за тие 7 часа што ми остануват поздрав до сите ве сакам!:):)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Што заклучивме, умираме или не ?

Kajgana Shop

На врв Bottom