LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 мај 2014
Мислења
647
Поени од реакции
1.184
Еве ќе го кажам јавно мојот ментален склоп, па нека оценуваат други, нека дадат подршка или нека кажат каде грешам. Имам сосздадено живот, имам мое семејство, има изградено куќа, создавам и вработувам преку моја фирма за да имам јас и моето семејство, но работат и други за да има и за нивното семејство и да зема и државата. Се дружам со луѓе кои исто така создаваат семејства или се на пат. Извини што сме "старомодни", ама кај гледаш дека овој ментален склоп е штетен за сите вклучувајќи ја и Македонија. Што создава LGBT заедница, кои се нејзините придобивки за нас со старомодниов ментален склоп, со што да ве пофалам и да речем, дружете се со LGBT луѓево многу паметни се, башка пред времето се :LOL:. Живејте во вашиот вештачки свет, ама немора да ве познаваме и запознаваме.
И демек ти си култура? Затоа што го ставаш патетичноти куре во црковно одобрената дупка, тоа те прави тебе култура и ти дава право да ги осудуваш другите? Знаше кој е на пример Туринг? Знаеш дека без него немаше да можеш да ги куцкаш овие глупостите? Тој бил хомо. Тој е дел од културата или не е ? Ти си повеќе од него дел од културата? Знаеш кој е Витгенштајн? Знаеш кој е Рембо? Ти си повеќе дел од културата од нив, и ти, тотален анонимус и безначајна вошка ќе одредуваш кој ќе се крие во едно општество само затоа што си се размножил и си створил потомци кои исто ќе бидат ограничени како тебе?

Ох мори мајко мила...[DOUBLEPOST=1402567761][/DOUBLEPOST]
Поголем Папа од самиот Папа :tapp:.
Стани Педер види дали стварно им се загрозени правата на тие што парадираат па после збори.
А за таквите како тебе божемски либерали/демократи кои повеќе се грижат за кучињата скитници отколку за децата без родители :гомце: .
На Циганите во МКД повеќе им се скратени права и повеќе ќотек јадат. Кај е тука твојот ментален склоп ..... све ментални :pos:
Дечко, ти имаш коефициент на интелигенција колку мојот лев чорап. Не упаѓај неповикан во дискусија. Всушност, не упаѓај ниту повикан, затоа што веројатноста да кажеш нешто паметно е минимална.

B

Bafra

Гостин
И демек ти си култура? Затоа што го ставаш патетичноти куре во црковно одобрената дупка, тоа те прави тебе култура и ти дава право да ги осудуваш другите? Знаше кој е на пример Туринг? Знаеш дека без него немаше да можеш да ги куцкаш овие глупостите? Тој бил хомо. Тој е дел од културата или не е ? Ти си повеќе од него дел од културата? Знаеш кој е Витгенштајн? Знаеш кој е Рембо? Ти си повеќе дел од културата од нив, и ти, тотален анонимус и безначајна вошка ќе одредуваш кој ќе се крие во едно општество само затоа што си се размножил и си створил потомци кои исто ќе бидат ограничени како тебе?

Ох мори мајко мила...[DOUBLEPOST=1402567761][/DOUBLEPOST]

Дечко, ти имаш коефициент на интелигенција колку мојот лев чорап. Не упаѓај неповикан во дискусија. Всушност, не упаѓај ниту повикан, затоа што веројатноста да кажеш нешто паметно е минимална.
Ај да си ГО мериме .... коефициентот :pos: . Јавен форум е ова, ако сакаш покани имаш ПП .
Туку кажи кај го остави менталниот склопот кога се работи за децата без родители за циганите ..... или остана без склопот па сега си ментален само :sneaky: .

Член од
6 мај 2014
Мислења
647
Поени од реакции
1.184
Ај да си ГО мериме .... коефициентот :pos: . Јавен форум е ова, ако сакаш покани имаш ПП .
Туку кажи кај го остави менталниот склопот кога се работи за децата без родители за циганите ..... или остана без склопот па сега си ментален само :sneaky: .
Ти си класичн пример на лик кој мастурбира по три пати на ден, жена во животот нема допрено уште од раното детство, а мрази педери. Терај магарето.

B

Bafra

Гостин
Ти си класичн пример на лик кој мастурбира по три пати на ден, жена во животот нема допрено уште од раното детство, а мрази педери. Терај магарето.
Три пати на ден многу е :D , женски полов орган сум осетил на 14 год. :cool: (не сум навлегол, тоа бидна после 3год) .
Педери не мразам, оти не ги делам луѓето на педери,грци,црни туку на Вредени и Мрзиливи , паметни и глупи .
Туку пак не одговараш за склопот, ќе да е си останал ментален :P

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Во ред ги знам кој се, ама кога дознавме за нив......, а колку се на број, повеќе се од остантите не. Ти сега наведуваш дека ако си припадник на LGBT си научник, многу паметен, ама таа поделба е во друга категорија, јас зборувам дека е непотребно да се грева фама, и да знае јавноста, низ историјата многу поминале такви, ама никој не вика дека е Хомо затоа тоа го измислил, туку викале бравоТуринг супер изум, и после коментари слушаш , паметен научник ама што му требаше да каже дека е буљаш-двоцевка. Е тоа секогаш ќе го има и ќе постои, и затоа е непотребно да се најавувате со фанфари дека сте LGBT.

Член од
6 мај 2014
Мислења
647
Поени од реакции
1.184
Во ред ги знам кој се, ама кога дознавме за нив......, а колку се на број, повеќе се од остантите не. Ти сега наведуваш дека ако си припадник на LGBT си научник, многу паметен, ама таа поделба е во друга категорија, јас зборувам дека е непотребно да се грева фама, и да знае јавноста, низ историјата многу поминале такви, ама никој не вика дека е Хомо затоа тоа го измислил, туку викале бравоТуринг супер изум, и после коментари слушаш , паметен научник ама што му требаше да каже дека е буљаш-двоцевка. Е тоа секогаш ќе го има и ќе постои, и затоа е непотребно да се најавувате со фанфари дека сте LGBT.
Tи ништо не разбираш, страшна работа. Хомосексуалците не се ниту поинтелигентни ниту поинакви од другите, статистички гледано. Она што ти го кажувам е дека не можеш некого да го исклучиш од културата само затоа што е хомосексуалец или затоа што не се размножил. Значи, критериумот не ти чини. Постојат хомосексуалци кои многу придонеле за културата, и постојат стрејт луѓе кои ништо не придонеле.

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Да ама пак се сведува на тоа дека LGBT припадниците живеат во лажен и искривен свет. Таа популација носи повеќе штета отколку позитивни работи, пример СИДА -та, еве во МКД се накотија. Тоа е опасност веќе, тоа ти кажувам, за реални опасности зборувам, не за фиктивни.

Член од
6 мај 2014
Мислења
647
Поени од реакции
1.184
Да ама пак се сведува на тоа дека LGBT припадниците живеат во лажен и искривен свет. Таа популација носи повеќе штета отколку позитивни работи, пример СИДА -та, еве во МКД се накотија. Тоа е опасност веќе, тоа ти кажувам, за реални опасности зборувам, не за фиктивни.
Значи никаде не се накотија, хомосексулаците низ историјата се стабилен процент во однос на остатокот од човештвото. И никаква штета не прават, посебно не е на стрејт популацијата. Тебе како на стрејт милион пати ти се поголеми шансите да настрадаш во животот на било кој начин од друга стрејт личност, отколку од хомосексуалец. Затоа, не си го губи времето на глупава омраза и на измислени непријатели.

И сите ние не овој или на оној начин живееме во измислен или фиктивен свет.

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Е сега да не се лажеме, LGBT викаат може да имаме семејство, и ќе имаме деца, значии тоа е лажно, некого лажеме а и себе. Сеа ако е во контакт со овие со СИДА кого ќе зарази после, стрејт жена и се натаму. Затоа викам гетоизација и што понастрана од нормалните луѓе и деца.

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Во овој случај Маж + Жена = дете
нормалното ако го поистоветиме со природно, следи-
Природата создала над 2000 животински видови кои се бисексуални и само еден вид кој смета дека тоа не е природно, односно човекот.
Па сега, од тука следи, природата не е нормална? Или "нормалното" е само наметната општествена форма за човекот да си го оправда она што не го разбира (или не сака да го разбере)?
Или само да ја оправда својата немоќност/неуспешност како родител, да ја објасни природата на своите деца?

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Видете Филозофијата е прекрасна наука, ама природата е таа што ги оправа грешките. Еве мило ми е што човекот одбарал да каже дека (Природата создала над 2000 животински видови кои се бисексуални и само еден вид кој смета дека тоа не е природно, односно човекот). Само да знаете дека човекот ќе продолжи да се бори против таа грешка, и ќе ја маргинализира уште долго време. Ама тоа на вас сеуште не ви е јасно.
Сега си одбрал да бидеш различен и бараш да ти признаам браво бе кај ви текна. Ова маж на маж, и жена на жена е најдоброто нешто што може да и се случи на човековата популација. Не го ширете вирусот, не не малтретирајте дека сте фрикови, и барате од нас да ве признаеме, живејте ама понастрана од нашите деца. Несакамe да ве гледамe на улица да се лапате пред нашите деца. :tapp:

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Видете Филозофијата е прекрасна наука, ама природата е таа што ги оправа грешките. Еве мило ми е што човекот одбарал да каже дека (Природата создала над 2000 животински видови кои се бисексуални и само еден вид кој смета дека тоа не е природно, односно човекот). Само да знаете дека човекот ќе продолжи да се бори против таа грешка, и ќе ја маргинализира уште долго време. Ама тоа на вас сеуште не ви е јасно.
Сега си одбрал да бидеш различен и бараш да ти признаам браво бе кај ви текна. Ова маж на маж, и жена на жена е најдоброто нешто што може да и се случи на човековата популација. Не го ширете вирусот, не не малтретирајте дека сте фрикови, и барате од нас да ве признаеме, живејте ама понастрана од нашите деца. Несакамe да ве гледамe на улица да се лапате пред нашите деца. :tapp:
Чекај, полека, пред да лепиме етикети за нечива сексуалност, разговараш со стрејт девојка.

Со едно морам да се сложам со тебе, а тоа е дека природата е таа што СЕ обидува да ги оправи грешките! За среќа, ние сме дел од природата колку и да сакаме да се одвоиме од истата. До пред не повеќе од 50тина години, не беше нормално и не беше природно да си црнец. Едно време, тешко тебе ако евреин беше! И затоа гледаш денес, човекот како дел од природата, ги опраи работите, односно ги смени нормите во однос на црнците (а богами и евреите).

Е сега, кога сме веќе кај личните ставови, ако нешто не сакаш да го видиш на улица, секогаш го имаш правото да се свртиш на страна. А ако образованието ти е проблем и не знаеш како и на кој начин да им објасниш на децата, дека човечки е да помогнеш на некој а не да дискриминираш, особено дека, не е нормално да стоиш под туѓ прозор и да шпионираш што се случува во туѓа спална соба, секогаш сме тука да помогнеме и да им објаснеме на твоите деца! Знаеш, ЛГБТ заедницата не ти е крива што ти покажуваш неуспех во улогата на родител.
Јас како родител, никогаш не би ја полнела главата на сопственото дете со омраза! Омразата е тоа што не е природно!

Јас како што можам да забележам, не ти е тебе проблем како да им ги објаснеш разликите на твоите деца! Ти си сам на себе проблем! Во цивилизираниов свет, можеме да направиме разлика што е човечко а што нечовечко однесување. Твојата нечовечност и омраза е вирусот! Среќа, припаѓаш во ендемски вид, па тоа ме радува (со исклучок на 15 годишните вжештени глави на форумов со кои се сложуваш во ставовите).

Се извинувам што морав да си го сменам/симнам начинот на пишување до ова ниво.

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Начинот на доминација го одбираме сами, но незначи дека ќе победиме. Живеење во средина каде учиме, како оној попаметниот да го доведеме на ниво да се чуствува глуп, е предизвик.
Но е сосема друго да објаснуваш на дете дека прстињата не се ставаат во штекер, опасно е !!!. Е сега LGBT, ми дава нова задача, да се трудам да објаснувам нешто што не треба да постои, нешто што нема ефект. Да им кажам на децата, дека слушај, имаш мајка и имаш татко, е пази сега (Тетовирање, филмот), имаш опција, Тато-Тато, ама бирај кој сакаш да ти биде мајка. Мајка-Мајка, ама бирај кој сакаш да ти биде татко.
Мене вака да ти кажам, како добро одгледан Македонец и Балканец, ме носеле на лов, на фудбал, на трки со мотори и коли, и ме билдале дека мора да си Маж во женскиот свет, како сеа ти ми објаснуваш дека ја дискриминирам, а мене нели ме дискриминираат што сум против нив, А!
Искрен муабет меѓу нас, успехот на родителот се гледа во создавање на здрави и културни деца, а неуспехот на родителот се гледа во LGBT заедницата.
Сакај ги ротфајлерите, ама те молам сакај ги децата највеќе на свет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom