Jaс сум против било какви казни и прогони против хомосексуалците.
Мислам дека законски и уставно да не се гони, да не потпаѓа под никаква санкција. И тоа е доволно. Ова што тие бараат преку леб погача е веќе безобразлук. Во Македонија не е забрането да си педер, а по устав и закони не е дозволено никакво малтретирање, тепање, убивање. Та на педери та на нормални луѓе. Не гледам никаква потреба за понатамошно доплнување, менување или промени во закон и устав. Брак не е обавеза, тоа е право, има многу нормални стрејт особи кои никогаш не влегле во брак, има многу особи кои имаат и по неколку бракови и разводи. Ако некој педер посака да стапи во брак - може со особа од спротивен пол. То е дефиниција и институција на брак. Ако сака деца - нек клецка жена. Тоа е прашање на избор и кои инстинкти или желби ќе ппреовладаат. И ние нормалните се соочуваме со слични проблеми, пример јас сакам да сум во брак со 3 жени и навистина сите 3 би пристанале да ме делат меѓусебе, али закон велки - бирај една... така да бидете среќни и благодарни на ова држава, на овој народ кој ве прифати ве толерира и дури ви овозмоижува угоден ситуиран живот кога иљадници нормални луѓе страдаат и патат. Се буните за џаба... онака баш педерски.
--- надополнето: 20 декември 2013 во 16:16 ---
Најголемот процент заразени од СИДА се ХЕТЕРОсексуалците....(поради нивната промускуететност)
2)и да не заборавие следново толку фалениот осојувач наш АЦЕ бил геј...
Најголем број на Индијанци умреле од сипаници, болест која не постоела во Америкаа а која ја донеле белците. Сидата ја измилија гејојте. Тие ја донесоа и раширија низ светот. Допринос кон светското наследство од педерите - е вирус на сидата.
Инаку Гејојте
- живеат во просек пократко од нормалните
- заболуваат многу повеќе од органски и психички болести од нормалните
- имаат многу поголем процент на семејно насилство
- врските и заедниците им трајат многу пократко
- промискуитетот им е многупати поголем од нормалната популација
- Многу повеќе се обидуваат и изврѓуваат самоубиства од нормалната популација
Ако може цитат и автор кој ја докажал Александровата хомосексуалност