Летни блокбастери 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување

Од кој летен блокбастер имате најголеми очекувања?

• Вкупно гласачи
    213
абре видете сеа вака она ако сака нека биде и најглупавата и најбич на светот не ме разбирате едноставно ми го дига.... моралот :sneaky: на високо ниво и сакам да ја гледам во филмови (како и пола свет) тоа она како глумела не ми игра некоја улога... Сателит тело, црна коса и зелени очи... толку, повеќе од тоа неможе...
Dude, she's a bitch :)
Се зезам, разбирливи се твоите аргументи. Сите ние си имаме слабости...

И најпосле го изгледав Трансформерс 3 ! За акциите :drk: не само од овај дел туку од сите делови , најмнногу од 2! ;) Иначе една замерка имам зошто ми ја нема Меган Фокс во третиов дел ?<3 Иако во првиот дел тро аматерски глумеше ама ГРОМ женска е :D Значи задоволен сум од филмов, пушти мозокот на пасење и гледај акција :)

инаку го глеав скоро horrible bosses и жива катастрофа е филмот освен неколку интерсни ситуации слободно можам да кажм дека е срање (n)

Имаше добра работа во третиов дел од Трансформери - конечно војницине НАПРАВИЈА нешто, утепаа по некој трансформер. :)

Се на се добар, иако 2ката е дааалеку подобар и за акција, како и за ефекти и сараунд озвучење. Мене ништо не ми смета во филмов (бидејќи нели е намерно глуп и не се ни замарам), само многу иритирачки е кога Шија се "дере" (поточно им наредува на трансформериве) што да прават. BUMBLEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... OPTIMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS. :D

инаку го глеав скоро horrible bosses и жива катастрофа е филмот освен неколку интерсни ситуации слободно можам да кажм дека е срање (n)

Jaс се смеев доволно.

Го изгледав и Cars 2. Pixar никако да си го поправат најголемиот кикс. A мене дури океј ми беше кецот. Ептен смениле концепт, коливе не се тие што беа, кога сме кај променет концепт, од весело цртанче во втора половина се претвара во ептен реална трка, со actual снимки од actual места. Се гледа дека има посветено труд, но сепак не е тоа што требаше да биде. Иако е квалитетен. Како фан на цртаниве, овој не ме задоволи. Инаку, излезе и Captain America на убава снимка. Па би требало да го изгледаме, и да се подготвиме за The Avengers. All in all, не беше лоша блокбастерска година. Мада поголема толерантност ми прирасна за нив.

Jaс се смеев доволно.

Го изгледав и Cars 2. Pixar никако да си го поправат најголемиот кикс. A мене дури океј ми беше кецот. Ептен смениле концепт, коливе не се тие што беа, кога сме кај променет концепт, од весело цртанче во втора половина се претвара во ептен реална трка, со actual снимки од actual места. Се гледа дека има посветено труд, но сепак не е тоа што требаше да биде. Иако е квалитетен. Како фан на цртаниве, овој не ме задоволи. Инаку, излезе и Captain America на убава снимка. Па би требало да го изгледаме, и да се подготвиме за The Avengers. All in all, не беше лоша блокбастерска година. Мада поголема толерантност ми прирасна за нив.

Само што го изгледав Captain America и морам да кажам закон филм. Мора да има и 2 дел.
--- надополнето: Oct 14, 2011 10:57 PM ---
Трансформерс го гледав. Во Топ 3 ми е филмот летово.

Добар беше Captain America.. ништо спектакуларно, но како за блокбастер солидно.
Marvel шо сторија..

Го изглеав Captain America и солиден филм , солидна приказна .... Негоо... да ве прашам дали вреди да се гледа Green Lathern?

И јас го гледав Captain America, интересен онака али ништо посебно,
крајот ептен тапа беше, многу лесно го уби германецот, очекував нешто поспектакуларно на крај...

И јас го гледав Captain America, интересен онака али ништо посебно,
крајот ептен тапа беше, многу лесно го уби германецот, очекував нешто поспектакуларно на крај..
.

Крајот само во спојлер не сеа сите да прочитаме како ќе заврши.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom