Летни блокбастери 2011

Од кој летен блокбастер имате најголеми очекувања?

• Вкупно гласачи
    213

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
абре видете сеа вака она ако сака нека биде и најглупавата и најбич на светот не ме разбирате едноставно ми го дига.... моралот :sneaky: на високо ниво и сакам да ја гледам во филмови (како и пола свет) тоа она како глумела не ми игра некоја улога... Сателит тело, црна коса и зелени очи... толку, повеќе од тоа неможе...
Dude, she's a bitch :)
Се зезам, разбирливи се твоите аргументи. Сите ние си имаме слабости...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
И најпосле го изгледав Трансформерс 3 ! За акциите :drk: не само од овај дел туку од сите делови , најмнногу од 2! ;) Иначе една замерка имам зошто ми ја нема Меган Фокс во третиов дел ?<3 Иако во првиот дел тро аматерски глумеше ама ГРОМ женска е :D Значи задоволен сум од филмов, пушти мозокот на пасење и гледај акција :)

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
инаку го глеав скоро horrible bosses и жива катастрофа е филмот освен неколку интерсни ситуации слободно можам да кажм дека е срање (n)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Имаше добра работа во третиов дел од Трансформери - конечно војницине НАПРАВИЈА нешто, утепаа по некој трансформер. :)

Се на се добар, иако 2ката е дааалеку подобар и за акција, како и за ефекти и сараунд озвучење. Мене ништо не ми смета во филмов (бидејќи нели е намерно глуп и не се ни замарам), само многу иритирачки е кога Шија се "дере" (поточно им наредува на трансформериве) што да прават. BUMBLEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... OPTIMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS. :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.089
инаку го глеав скоро horrible bosses и жива катастрофа е филмот освен неколку интерсни ситуации слободно можам да кажм дека е срање (n)
Jaс се смеев доволно.

Го изгледав и Cars 2. Pixar никако да си го поправат најголемиот кикс. A мене дури океј ми беше кецот. Ептен смениле концепт, коливе не се тие што беа, кога сме кај променет концепт, од весело цртанче во втора половина се претвара во ептен реална трка, со actual снимки од actual места. Се гледа дека има посветено труд, но сепак не е тоа што требаше да биде. Иако е квалитетен. Како фан на цртаниве, овој не ме задоволи. Инаку, излезе и Captain America на убава снимка. Па би требало да го изгледаме, и да се подготвиме за The Avengers. All in all, не беше лоша блокбастерска година. Мада поголема толерантност ми прирасна за нив.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Jaс се смеев доволно.

Го изгледав и Cars 2. Pixar никако да си го поправат најголемиот кикс. A мене дури океј ми беше кецот. Ептен смениле концепт, коливе не се тие што беа, кога сме кај променет концепт, од весело цртанче во втора половина се претвара во ептен реална трка, со actual снимки од actual места. Се гледа дека има посветено труд, но сепак не е тоа што требаше да биде. Иако е квалитетен. Како фан на цртаниве, овој не ме задоволи. Инаку, излезе и Captain America на убава снимка. Па би требало да го изгледаме, и да се подготвиме за The Avengers. All in all, не беше лоша блокбастерска година. Мада поголема толерантност ми прирасна за нив.
Само што го изгледав Captain America и морам да кажам закон филм. Мора да има и 2 дел.
--- надополнето: Oct 14, 2011 10:57 PM ---
Трансформерс го гледав. Во Топ 3 ми е филмот летово.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.089
Добар беше Captain America.. ништо спектакуларно, но како за блокбастер солидно.
Marvel шо сторија..

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Го изглеав Captain America и солиден филм , солидна приказна .... Негоо... да ве прашам дали вреди да се гледа Green Lathern?

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
И јас го гледав Captain America, интересен онака али ништо посебно,
крајот ептен тапа беше, многу лесно го уби германецот, очекував нешто поспектакуларно на крај...

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
И јас го гледав Captain America, интересен онака али ништо посебно,
крајот ептен тапа беше, многу лесно го уби германецот, очекував нешто поспектакуларно на крај..
.
Крајот само во спојлер не сеа сите да прочитаме како ќе заврши.

Kajgana Shop

На врв Bottom