Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Videte na stranata na CS Global ,imaat tamu ponuda mislam za letovo,isto i za Kipar.
Знае некој некоја агенција преку која се иде за годинава ? или од лани да препорача некој нешто као било ово оно
50% е сигурно дека на лето одам за Грција да берам праски!
imam raboteno vo grcija i pred 2-3 godini lesno beshe da se najde rabota...i dnevnicite bea nad 50e so plateno jadenje i spienje... moja preporaka e da zemete pari za odmor i da idete na ostrovite...pa dodeka ste na odmor prasuvajte ako najdete ostanete ako ne koj gi jebe!!!
Па мене и така ми е планотДа одам на одмор, а ако најдам работа би било добро
Добро е што на Тасос конкретно, народот што живее е поолабавен од политики итн. Јас кога одев на одмор таму се дружев со Грци а и се знаев со газдата на еден мн добар кафич, штета што тогаш не ни планирав да одам да работам, инаку сигурно ќе си земев некој контакт од него... Ама глупо дете, тоа ти е
![]()
има и лабав има и мрднат народ...јас ко што сум зборел со грците претежно овие што се фактички нашите македоници они се тие што креваат паника...а правите грци овие што се во атина фрки немаат... инаку секако ќе е најде некоја будала али ти чуе...лапај им ги парите и нека не те боли уво...тасос е добар знам сум бил, али не ги знам дневнците како се движат... и сезоната не им е толку долга... крит мислам има најдолга сезона и врие од скандинавци...миконос исто и слично и кос е добар и родос!