S
stefi
Гостин
Сеа од скоро мислам дека почнаа да ги носат кај нас. Па кажете ми ваши искуства (ако имате) и мислења за овие компјутери. ![Пипи :pipi: :pipi:](/styles/default/xenforo/emot/pipi.gif)
![Пипи :pipi: :pipi:](/styles/default/xenforo/emot/pipi.gif)
Ми беа малце сумљиви пошо се толку ефтини, а и дека се кинески... Гаранција да не знаеш дали имаат и колку?Екстра се. Дури и поефтини модели изненадуваат. Инаку тоа се е IBM.
Се околу тебе е кинеско...Ми беа малце сумљиви пошо се толку ефтини, а и дека се кинески... Гаранција да не знаеш дали имаат и колку?
Гаранција од фабрика на мојот лаптоп имаше 2 години. Се активира со тоа што кога ќе инсталираш драјвери и поддршка, го чита серискиот број и го праќа во ibm. Не знам тука фирмите колку му дават гаранција ама еве го мојот 3-та година е и батерија и се работи како кога бил нов. Има одличен пристап до кулерот и не треба да се расклопува целиот лаптоп ако треба да се чисти. Пошто мојов беше нешто поефтин модел единствена маана е тоа што малку батеријата изгледаше како да има луфта со куќиштето. Ама тоа скоро и да не се приметува и не влијае на ништо во лаптопот.Ми беа малце сумљиви пошо се толку ефтини, а и дека се кинески... Гаранција да не знаеш дали имаат и колку?
Па за разлика од лап топ од друга фирма со исти предиспозиции е каде поефтин...Како тоа ефтини?
Пред 3 години го земав 25.000 Core2Duo 2.2 4Gb ram. Таков ист модел на асус 34-35000.Како тоа ефтини?
Не е точно дека се толку поефтиниПа за разлика од лап топ од друга фирма со исти предиспозиции е каде поефтин...
Види костур што ти пишал погоре...Не е точно дека се толку поефтини
Па баш тоа е неточно, никогаш не биле поефтини од Асус.Види костур што ти пишал погоре...
а квалитетот?Па баш тоа е неточно, никогаш не биле поефтини од Асус.