Lenovo компјутери

• Креатор на темата stefi
  • Време на започнување
S

stefi

Гостин
Сеа од скоро мислам дека почнаа да ги носат кај нас. Па кажете ми ваши искуства (ако имате) и мислења за овие компјутери. :pipi:

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Екстра се. Дури и поефтини модели изненадуваат. Инаку тоа се е IBM.

S

stefi

Гостин
Екстра се. Дури и поефтини модели изненадуваат. Инаку тоа се е IBM.
Ми беа малце сумљиви пошо се толку ефтини, а и дека се кинески... Гаранција да не знаеш дали имаат и колку?

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Ми беа малце сумљиви пошо се толку ефтини, а и дека се кинески... Гаранција да не знаеш дали имаат и колку?
Се околу тебе е кинеско...
Иначе топ си се, не се мисли.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Како тоа ефтини?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Гаранција од фабрика на мојот лаптоп имаше 2 години. Се активира со тоа што кога ќе инсталираш драјвери и поддршка, го чита серискиот број и го праќа во ibm. Не знам тука фирмите колку му дават гаранција ама еве го мојот 3-та година е и батерија и се работи како кога бил нов. Има одличен пристап до кулерот и не треба да се расклопува целиот лаптоп ако треба да се чисти. Пошто мојов беше нешто поефтин модел единствена маана е тоа што малку батеријата изгледаше како да има луфта со куќиштето. Ама тоа скоро и да не се приметува и не влијае на ништо во лаптопот.

M

Mussolini

Гостин
колку да ти створам една идеа, сите лидери и менаџери во магазинот на Amazon.it дека шо работам имат такви компјутери. Та една пуста батерија нејке ни да чуе да се истроше... цел ден се на ком нон стоп а батеријата гајле си нема...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.257
Моментално пишам од Lenovo (IBM) и ми рече да напишам дека се е ок, освен мал проблем со батеријата другото е се на место.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
idеaPAD серијата е тоБ! И по дизајн и по перформанси. Cо i5 има да грми ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom