- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
Се си има своја граница... Џака можит малце ама малце претера зашо секој има право на свој живот и може да се фура и да снима песни и албуми, башка то дека никој немат да го слушат и убаво си кажа Slash- пред 15 години било друго а сега е друго, а Ронин убаво си кажа слушајте си ги СТР2, Грин Оут а не некој што не ни се допаѓа. РНС ѕвер, не се јача многу пред камера и секваш е ѕвер, подчув дека го подготвувале негојот албум и дека спот подготвувале за некоја негова песна и тоа многу ме радува. Пеше очекував да е најзастапен на камерата али не, Ронин и Џака владееа. Иначе ме радуе оптимизмот на Легијата, очекувам нови траки и спотој а тоа албумот на РНС срце не ме трпи...
Не ти чини зборот гаден, не е тој крив и плус то не е толку грд стално, сеа се имаше бричено и болчина на лицето му имаја излезено иначе супер си е не е многу грд има и полоши од него што настапуваат на сцена па кур не ги боле, а и така треба не е битен изгледот..
Џака се курчи.. мрчи муда мисли многу е паметен
а рнс свтарно е многу гаден![]()
Не ти чини зборот гаден, не е тој крив и плус то не е толку грд стално, сеа се имаше бричено и болчина на лицето му имаја излезено иначе супер си е не е многу грд има и полоши од него што настапуваат на сцена па кур не ги боле, а и така треба не е битен изгледот..