Легијата

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
Се си има своја граница... Џака можит малце ама малце претера зашо секој има право на свој живот и може да се фура и да снима песни и албуми, башка то дека никој немат да го слушат и убаво си кажа Slash- пред 15 години било друго а сега е друго, а Ронин убаво си кажа слушајте си ги СТР2, Грин Оут а не некој што не ни се допаѓа. РНС ѕвер, не се јача многу пред камера и секваш е ѕвер, подчув дека го подготвувале негојот албум и дека спот подготвувале за некоја негова песна и тоа многу ме радува. Пеше очекував да е најзастапен на камерата али не, Ронин и Џака владееа. Иначе ме радуе оптимизмот на Легијата, очекувам нови траки и спотој а тоа албумот на РНС срце не ме трпи...

Џака се курчи.. мрчи муда мисли многу е паметен

а рнс свтарно е многу гаден :vozbud:

Не ти чини зборот гаден, не е тој крив и плус то не е толку грд стално, сеа се имаше бричено и болчина на лицето му имаја излезено иначе супер си е не е многу грд има и полоши од него што настапуваат на сцена па кур не ги боле, а и така треба не е битен изгледот..

Џака се курчи.. мрчи муда мисли многу е паметен

а рнс свтарно е многу гаден :vozbud:
Џака не мисли туку Е паметен, а РНС си е арен (женско сум ваљда поише знам:pipi:)
Остај шо е небришен и запустен:pos2: Има многу убави очи ама носот му е голем :tapp: Се шалам.

Џака не мисли туку Е паметен, а РНС си е арен (женско сум ваљда поише знам:pipi:)
Остај шо е небришен и запустен:pos2: Има многу убави очи ама носот му е голем :tapp: Се шалам.

Дан сакаш да ти го местам Тончи па после кум да ви бидам? А? :) Шала
Иначе претера малце Џака немат право да ги навредвит новите екипи пошо тие се иднината на мак рап. Легијата и Токсика ко ќе ги нема шо прајме....

Океј Климе ..
слушајте ги стр2 велиш ..и такодаље ..
е глеј сеа ..
Хип-Хоп културата не е улична ..
неможе да биде улична
Култура и улица се многу различни работи
да си уличар значи да си неписмен
значи да си сиромав
значи да не си образуван
доколку такви биле креаторите на хип-хоп културата ..
тоа би било ..не би било култура ..јебига ..што знам и ја шо ќе било ..
немало да достигни world wide успех
па што кур сеа стр2 и овие другите ..
викаат во песните ...демек биле стритери
улица филм бла бла ..
е аман бе човек ..
ронин ..што се фура онолку бе ?!
слушајте стр2 грин аут легија ...тоа е тоа ..така се прави тоа -.-
не велам дека не ги сакам Легија и овие ..ама па ...што е претерано претерано е
аман веќе
ако се тие ..стритери
ако се од улица ..
ма од каде пари за снимање спот ?!
ц ц ..аман

РНС многу огрдииилл ..

бтњ. Слеш ..дај напиши го бе текстот на таа траката што сум и го изменил цел текст ..:)

Дан сакаш да ти го местам Тончи па после кум да ви бидам? А? :) Шала
Иначе претера малце Џака немат право да ги навредвит новите екипи пошо тие се иднината на мак рап. Легијата и Токсика ко ќе ги нема шо прајме....
Абе не ја глеав емисијата, не знам што зборел....ај ќе глеам реприза :wink:

РОНИН претера ..не Џака ..Џака беше за СЕ во право ..

Ја помислив дека си пишал текст од некоја песна :). Вака сега:
Ти Mikyo San изгледа зборот улица го сваќаш буквално. И сево ова погоре е точно ако ако зборот улица е во буквален смилол на улица. Сите знаеме дека Легијата, Токсика и другите хип хоп групи не го користат зборот улица во буквален смисол со што би биле питачи, краци и бездомници него во смисол на фраери (незнам како да го објаснам ова) демек улица (јас сум растен на улица, цртам графити навечер и му бегам по згради од полицијата) и такви слични работи. Иначе и јас не го бранам воопшто Ронин. Ако не забележа на почетокот од постот имав напишано „Се си има својаа граница“ со што сакав да кажам дека малце претераа.

Океј Климе ..

бтњ. Слеш ..дај напиши го бе текстот на таа траката што сум и го изменил цел текст ..:)

еве ти го бе
СВП - Ти треба срце

Ти треба срце, не глуми улица,
ти не би издржал на истата ни минутка на -5,
минус во џеб, бетон-текст, улично хенеси генџ.
Си полн кеш - OK, конташ?
Се е во ред - не си улица, си дома,
спреј чанта, глеј пази на џандар,
но немаш муда, сине ти не си вандал.
Си актер лош, си униформиран уличар,
си лошо информиран за култура улична,
па кој кур тука твориш?
Ма нема место тука за твојот обид!
Немаш ти личност, не носиш ништо,
дури и Конан повеќе кажува во филмот битно,
излези дете од филм под итно,
смени тематика на битот!

Реф x2

Ти си хардкор МС, штом праиш на битот лом?
улица, текст, мама те гушка за топол сон.
Имаш топол дом, не мрзни надвор - скот
биди ти поп дива, батали хип-хоп.

Ти си бандит ко Монтана, си лежел апсана имаш дарба,
урбан херој, револуционер ко Che Guevarra,
сегде шамараш, не си ни Мишо шамара,
Барон го праи кешот, а ти го имаш одамна.
Не си ни партал, пошто збориш, имаш се,
ти следи кола од твоите за 18ти роденден.
и нема лошо во тоа, но од каде уличар,
во влада тато работи, мајка ти позната глумица.
А сакаш музика да снимаш, имаш тираж...
Дете, биди свој, не СТР2 да емитираш.
Па иритираш секој што знае те пцуе,
главно прашање за детево е КОЈ КУР МУ Е ?
Што мислиш, улица е добро звање?
Глумите нешто што не сте и затоа звучите срање!
Не сум хард, ни улица, но сум тука,
а ти песнава ја слушаш и сфаќаш колку си брука!

Реф x2

Ти си хардкор МС, штом праиш на битот лом?
улица, текст, мама те гушка за топол сон.
Имаш топол дом, не мрзни надвор - скот
биди ти поп дива, батали хип-хоп

:)

Ја помислив дека си пишал текст од некоја песна :). Вака сега:
Ти Mikyo San изгледа зборот улица го сваќаш буквално. И сево ова погоре е точно ако ако зборот улица е во буквален смилол на улица. Сите знаеме дека Легијата, Токсика и другите хип хоп групи не го користат зборот улица во буквален смисол со што би биле питачи, краци и бездомници него во смисол на фраери (незнам како да го објаснам ова) демек улица (јас сум растен на улица, цртам графити навечер и му бегам по згради од полицијата) и такви слични работи. Иначе и јас не го бранам воопшто Ронин. Ако не забележа на почетокот од постот имав напишано „Се си има својаа граница“ со што сакав да кажам дека малце претераа.

ова е outlaw не улица. убаво кажа мики шо е улица, а некој сакаат да бидат улица. а некои пак се прават фаци као бегај бе ти не сакаш да бидеш улица, а уствари ни тие самите не се улица. конташ?

Сите си се ок, малку се нафурани ко и секој друг по камбек.. Но, искрено во право се за новата сцена.
Џака Е паметен, Рнс Е убав.. косицата му пораснала пак можда затоа делуе чудно.
Ронин од увек ми бил напнат, не знам зашо.. а таков беше и на интервјуто. Ваљда е исфрустриран, али јебига различни правци и цели во животот.. не се сите со замислите на Легијата.

Леле овај Џака колку ме нервира.Бил и сеуште е во некој филм. Знаеме дека има многу направено за мак. рапот ама како личност е гомно. Е преку кур ми е дојден нека оди пак нека коментира за кечери:smir:. Абе не е до толку лош Тони бе,му излегло едно брунче и ајде. Да не сакавте пудра да си клај како ‘нашиве‘ естрадни ѕвезди:smir:

Врти-сучи пак на истото дојдовме... И јас реков дека зборот улица е тоа што го вели Микио Сан само што додадов дека тие што се фураат на зборот улица не го мислат тоа во буквален смисол него као џекој сме улица сме итн, кажав погоре..

Ете бе Слеш ..
зошто викаше дека цел текст ми е сменет лол
имам само 3 грешки XD
кај тоа тиражот
кај татко му во владата шо бил
и кај тоа Мишо
бтњ. потписот е сексој:pos:pos:pos:pos:

p.s
Климе, figga ?!
тоа беше се ..

огрдил заради брунчето ..
иначе фино си е детето XD

Сите си се ок, малку се нафурани ко и секој друг по камбек.. Но, искрено во право се за новата сцена.
Џака Е паметен, Рнс Е убав.. косицата му пораснала пак можда затоа делуе чудно.
Ронин од увек ми бил напнат, не знам зашо.. а таков беше и на интервјуто. Ваљда е исфрустриран, али јебига различни правци и цели во животот.. не се сите со замислите на Легијата.
Така бе девојкоо! Крај краева РНС не си ја гради кариерата врз база на физичкиот изглед како некои други (да не именувам кој-си знаете) па да се секира дали е убав или грд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom