Легијата

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
а као демек Легијава напаѓа некој а?
сега ќе биде жестоко. се кладам дека токсика ќе врати на песнава со свој стил и Скопје ќе биде опасно место за живеење. а причината за сето тоа е љубомората на Легијата. топ :toe:

се почна со само едно мое гласно размислување и вие го напрајвте скандал. Ни токсика ја бранам ни легија ја бранам

Скопје ќе биде опасно место за живеење
Легија и Тексикологија не се воени единици туку рап групи...

а причината за сето тоа е љубомората на Легијата

алооо деџгоо Легијата го имаат она што го сакаат а тоа не се парите. можеби Токсикологија заработуваат повеќе но тоа и не е толку важно. за мене важен е квалитетот на песните а не нивната заработка. и незнам на што Легија би им била љубоморна на Токсикологија...

и за крај ке заборавев. СЛОБОДНО иди и пожали се на модераторот.

Легија и Тексикологија не се воени единици туку рап групи...

последен пост и не мислам да се расправам уште. Заради таквите ко тебе ќе биде опасно место. тие нема ништо да си прават, туку вие, нивните фанови ќе се испокарате меѓу себе... како сега што го правиш ти тоа на форумов :wink:.

последен пост и не мислам да се расправам уште. Заради таквите ко тебе ќе биде опасно место. тие нема ништо да си прават, туку вие, нивните фанови ќе се испокарате меѓу себе... како сега што го правиш ти тоа на форумов :wink:.

стварно мислиш дека ке идам да се тепам за тоа ? Немој со вакви постови те молам. а форумот е за тоа...за дискусии. Неможеме сите исто мислиње да имаме...

стварно мислиш дека ке идам да се тепам за тоа ? Немој со вакви постови те молам. а форумот е за тоа...за дискусии. Неможеме сите исто мислиње да имаме...

конечно.

Луѓе Вие не знаете да уживате во музиката! Аман доста ги анализирате песниве од стих до стих, шестерец или осмерец, ваква или онаква рима...

Луѓе Вие не знаете да уживате во музиката! Аман доста ги анализирате песниве од стих до стих, шестерец или осмерец, ваква или онаква рима...

Многу убаво ви кажа. Ич да не ве боли дали е дис или трибјут. Ако ти се свиѓат стиховите и римите слушај, ако не - не слушај! :)

Decki kade mozam da go najdam albumot 'Los den na Imperijata'?:smir:

Вечерва на А1 Ексклузив ќе има нешто поврзано со Легијата !

Вечерва на А1 Ексклузив ќе има нешто поврзано со Легијата !

Eве што е тоа (цитатот е на Ронина од ФБ):

Yo yo yo....Denes 19:45 casot na A1 Exclusive OFICIJALNOTO intervju i pretstavuvanje na Legijata kako novi artisti na agencijata MNA....NE PROPUSTAJTE! 1L

Подетално за триесетина минути на А1 Ексклузив..

многу ме курчи овој Џака , најтапа е од сите а највеќе се фура.

Ти биди нешто андерграунд и хц и незнам што али понашај се како што треба на телевизија да ти ебам сељакот со таков речник на тв. Или поентата е преку жаргонот да покаже колку се они андерграунд а ? И што кој кур ако снимаат у студио , а он снимал на касета он снимал пред 15 години сега секој дома има ФЛ студио и Cubase и може да учи да прави инструменталки и да си купи еден микрофон и да снима дома ... ама тоа ти е...

клошар .

мене Ронин ме накурчи ..
а џака е најмногу во право ..
бтњ. што загрдил РНС бе ?!?!

Џака се курчи.. мрчи муда мисли многу е паметен

а рнс свтарно е многу гаден :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom