Легијата

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
Микио, момакот има право :smir:
Тие одамна го оставиле тоа зад себе.. детски муабети.
Им било досадно, се издисале и после пак досадно, па измислиле нешто ново за да не е досадно :)
А публикава си измислува приказни.. За да го "подгрева" интересното.
Колку заеднички прослави имаат поминато тие две екипи..

И Слаткар отиде кај Ј.Ј., остана во Токсикологија и пак беше плукан :wink:

Why comment? :nesum:

Не реков ништо ..
јас и самиот си знам дека неможам со Куз ....реков дека ..можеби затоа (незнам кој член) рече дека го (не ми текнува на зборот)
важно се разбираме :)

Незнам колку е вистина ..
читав дека Џакси ќе напушта легија ..ќе оди во Јованов рекордс ..
не ми се верува ..ама така се зборува по ју тјуб коментарине ...
Не ме зезај , Џака Накот... тоа е име што го означува едноставно Македонскиот Рап дали мислиш би отишол со Геј Геј да работи :tapp:

Келнер или готвач у Италија мислам дека беше... :toe:
така нешто...
Смилен е професор иначе..XD
Беше во кулинарството сега нели има и италиански ресторан отворено во Скопје :smir:

Eте ново од Легијата, и тоа за Џака биле само муабети,го има во оваа трака.

Eте ново од Легијата, и тоа за Џака биле само муабети,го има во оваа трака.

мене ништо посебно не ми е тракава.... Легијата 1000пати поубави песни имаат.... ова новово некако не ми мириса на она што некогаш го правеа. Ритамот на ни еден од Легијата не му одговара, секој принес на реге во хип-хопот излегува катрастрофа ( зборувам за наши простори ), и она ко ќе забрза ритамот го ебава цел филм. Ме потсеќа на "пипни ме тук и тук" :nesum:. Ова е далеку од тоа што сакаат да го презентираат

Ритамот е На Дј Славе, во Драм еб Бејз и Џангл стил. Инаку најдобар е ЛДП на тракава.

Абе тракава си е ок, има и подобри и полоши.. Иначе Шмики јас мислам дека ѕверот е Ронин па вие како сакате.. Иначе ак Легијата се распаѓаше немаше да пее овде Џакси не заебавајте.. А делов од РнС малце ама малце ми изгледа ко без врска.

немора сите да се како што ги знаеме :) ..за деловите велам ..
најдобро во тракава ми е влегувањето на Таз :)туп туп туп туп и овај Бууу лол
тоа ми е некако најинтересно ..
сега само можиме да ги чекаме во нашите градови дури менаџерите не платат колку што бараат легијата :)

немора сите да се како што ги знаеме :) ..за деловите велам ..
најдобро во тракава ми е влегувањето на Таз :)туп туп туп туп и овај Бууу лол
тоа ми е некако најинтересно ..
сега само можиме да ги чекаме во нашите градови дури менаџерите не платат колку што бараат легијата :)

Ам до некаде се во право и на нив то му е работа морат од нешто да живеет ама сепак жртвите се фановите.

1L хејтери оди бркајте топлинки!

Па така е, можат и многу подобро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom