Легија на Странците

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа што имам слушнато ко цифра ми имало останато, иако точно не праи баш логика ради тоа со буџетот на армијата. Ама ризикот е огромен, се потпишува договор дека не се одговорни за твоја смрт и многу умираат уште на тестовите. А и нивната задача е огромна ко што знам во Африка интервенират цело време кога ќе затреба. Па ако има некој точна бројка на платата од нет нека прати, јас вака имам слушнато..

оваа тема ја отварам чисто онака што се заинтересирав за се што се дешава
за ниските плати за невработуванјето кај нас за зи хадистите што војуваат во сирија и ред други работи

Има веќе ваква тема.

Платата јас имам слушнато дека е и до 4 милиони евра месечно на тие што се во првите редови

4 милиони месечно е невозможно, тогаш колкав буџет имаат, нешто што се брои во квадрилиони?[DOUBLEPOST=1408735254][/DOUBLEPOST]
Тоа што имам слушнато ко цифра ми имало останато, иако точно не праи баш логика ради тоа со буџетот на армијата. Ама ризикот е огромен, се потпишува договор дека не се одговорни за твоја смрт и многу умираат уште на тестовите. А и нивната задача е огромна ко што знам во Африка интервенират цело време кога ќе затреба. Па ако има некој точна бројка на платата од нет нека прати, јас вака имам слушнато..

Плата

Подобро оди камион вози барем посигурно ти е, да одиш да си го ризикуваш животот за 1000-2000 евра треба да си ептен глупак поготово кога војуваш за туѓа држава.

Подобро оди камион вози барем посигурно ти е, да одиш да си го ризикуваш животот за 1000-2000 евра треба да си ептен глупак поготово кога војуваш за туѓа држава.
Туѓа држава? Се борат за пари, зависност од војна, илјада причини имаш. Тоа е истото ко да се пишиш бугарин за да заминиш во Европа по подобра живот. на тоа сметај како работа. Несекојдневна би рекол.

Никогаш. Треба да си нетокму за да си го ризикуваш животот за пари........ и 1.000.000 евра да стануваат во прашање, пак човек не треба да ризикуваo_O

Имам слушано дека психички те тестирале демек на некое младо момче му рекле цела фамилија дека му починала и овај целиот избезумен го избркале или не знам што биднало секако тоа било лага го тестирале

Имам слушано дека психички те тестирале демек на некое младо момче му рекле цела фамилија дека му починала и овај целиот избезумен го избркале или не знам што биднало секако тоа било лага го тестирале
извор? Или маалски муабет?

И препоставувам го одбиле во FFL, па заминал во полиција. Еднакво на маалски муабет.
Па нормално бе брат јас никаде не реков дека е 100% не можам да потврдам дека детето ја кажуваше вистината

Имав еден другар беше снајперист, зимаше 2-3 илјади евра мислам не сум сигурен ама одприлика толку а може и помалце околи илјада и нешто, одамна беше сум забораил, ама мајка му почина и мораше да избега, сега е на црната листа у Франција.

Вика таму старешините те шамаарат како сакаат, и било многу сурово ама и интересно сепак кој како си ја наредил :)

Иначе за тоа писхичките тестови точно, баш кажуваше другаров, такви некој ретардирани болни прашања поставуваат....

Па нормално бе брат јас никаде не реков дека е 100% не можам да потврдам дека детето ја кажуваше вистината
Па што трескаш зелени. Тие од тебе прават убиец. Нив не ги интересира дали имаш семејство. Со пријавување во ФФЛ имаш едно семејство. Легијата. Нив не им треба сентиментален плачко.

Па што трескаш зелени. Тие од тебе прават убиец. Нив не ги интересира дали имаш семејство. Со пријавување во ФФЛ имаш едно семејство. Легијата. Нив не им треба сентиментален плачко.
А тие како ќе знаат дека не си плачко на челото ли ти пишува

А тие како ќе знаат дека не си плачко на челото ли ти пишува
Блазе си ти ако мислиш дека со молба и таксена марка би те примиле. Побрзо ќе станеш генерал во АРМ, отколку обичен регрут на ФФЛ.

Блазе си ти ако мислиш дека со молба и таксена марка би те примиле. Побрзо ќе станеш генерал во АРМ, отколку обичен регрут на ФФЛ.
Па нормално дека не е така лесно што се трудам јас да објаснам од преѓе а јас мислам дека никаде не потенцирав дека сакам да станам нивни член

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom