Легализација на марихуаната и проституцијата - дали сте за или против?

• Креатор на темата Креатор на темата Pravnice
  • Време на започнување Време на започнување

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
ЈАС МИСЛАМ ДЕКА НЕ ТРЕБА ДА ЈА ОБЈАСНУВАМ ТЕМАВА. САМО КЕ КАЖАМ МОЕ МИСЛЕЊЕ. НАШАВА ДРЖАВА,НИТИ КОЈА БИЛО ВО СВЕТОВ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЅИРА ЦЕЛОСНО ДА СЕ УНИШТАТ ОВИЕ ДВЕ ШТЕТНИ РАБОТИ. НЕ ЗА ЏАБЕ ЅА ПРОСТИТУЦИЈАТА ВЕЛАТ ДЕКА Е НАЈСТАР ЅАНАЕТ НА СВЕТОТ. СО ЛЕГАЛИЅАЦИЈАТА ДРЖАВАТА К ДОБИЕ МНОГУ ОД ДАНОЦИ КОИ БИ ГИ ПРИБИРАЛА ОД ОВИЕ "ЛЕГАЛНИ" ДЕЈНОСТИ. А ДА НЕ ЗБОРАМ ДЕКА БИ ИМАЛЕ ПОКВАЛИТЕТНА И БИОЛОШКИ ОДГЛЕДУВАНА МАРИХУАНА А ЅА ПРОСТИТУЦИЈАТА БИ ИМАЛО РЕДОВНИ КОНТРОЛИ ЗА ОНИЕ КОИ СЕ ЗАНИМАВААТ СО ТОА.

Хм...Холандија на Балканот...епа добро де, ај да речеме дека се случува ова, сите се среќни и весели и за некое време оп - партија на педофили, па оп - партија на некрофили, па оп - не знам што... темава е без врска, не знам ни дали треба воопшто да стои тука, ептен е бош

Против и марихуан и проституција,
а зошто? ставовите за и околку вакво чувствително општество ми се прилично конервативни и од таа причина сум ПРОТИВ се она што може да му нанесе штета и да го “разрани“ нашево општество.
Ние не со нашиве законски и морални норми можеме да ги контролираме оние работи кои се нормални, а не да воведуваме и легализираме нешто против што е цел свет.

Против марихуаната, ЗА за проституцијата.

I nie sakame da se pokazime kako Bibliska nacija vo svetot, prvite hristijani vo Evropa i nesto vakvo?!
Daj mislite malce.:tapp:

Па се е во најдобар ред, општествениот поредок ни е супер, фали уште оваа легализација:kesa:

Може бе трава, кој курац. Јас сум за траварање!

Уживам во опојна дрога :ija: :ija:

Курви? Фала, не. Се наоѓаат и за беспари.

I nie sakame da se pokazime kako Bibliska nacija vo svetot, prvite hristijani vo Evropa i nesto vakvo?!
Daj mislite malce.:tapp:

Ne razbiras ti zaostanat si. Mora da se prifati se zapadno citaj bolno. Mara, hasis, opojni drogi sex i alkohol toa e zdravo za mladinata.
Znate li vie dragi moi forumski kaubojci deka na zapad decata na ligusite sto gi gledate na TV si legnuvaat vo 19:00. Povecerje..zdravo bona...nema vise...
Kurvi ima ama za siromastija. Onie drugite se gejshi.....heheehe

Може бе трава, кој курац. Јас сум за траварање!

Уживам во опојна дрога :ija: :ija:

Курви? Фала, не. Се наоѓаат и за беспари.
isprati dopis do precednikot:) mislam ke prifati bez nikakvo obrazlozenie:pos2:ke bide sreken covek:pos2:

Абсолјутно против!
1. Против Марихуана, заштото е наркотик
2. Против проституцијата, заштото струва пари!:pos2:
3. Тв'рдо за пиенето на ракија!:vozbud: Кој не пие да умре!:vozbud:
4. Тв'рдо за продажба на македонска бира в Б'лгарија!

Поздрави!:smir:

Правниче намали тоа капсот во иднина.
Инаку, против јонџата, но поддржувам легализација на проституција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom